ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی VEO 3
هوش مصنوعی

خیره‌کننده اما غیرواقعی؛ این ویدیوها با هوش مصنوعی Veo 3 گوگل ساخته‌ شده‌اند [تماشا کنید]

Veo 3 هوش مصنوعی جدید گوگل برای ساخت ویدیو است که در این نمونه‌ها عملکرد خارق‌العاده آن قابل تشخیص است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۰

گوگل چند شب پیش در رویداد I/O 2025 از هوش مصنوعی ویدیوساز Veo 3 رونمایی کرد. حالا کاربران شبکه‌های اجتماعی با این مدل ویدیوهای فوق‌العاده‌ای خلق کرده‌اند که در ادامه می‌توانید آنها را مشاهده کنید.

در هفته‌ای که گذشت، گوگل از مدل ویدیویی پیشرفته خود Veo 3 پرده برداشت؛ مدلی که کاربران با استفاده از آن می‌توانند ویدیوهایی با کیفیت و جزئیاتی شبیه به واقعیت تولید کنند. یکی از نمونه‌های تولید شده توسط کاربران، ویدیویی است از یک نمایشگاه خودرو که آن‌قدر واقعی به نظر می‌رسد که تشخیص آن از واقعیت دشوار است.

اما Veo 3 فقط به بازسازی واقعیت محدود نمی‌شود. ویدیوی دیگری یک کلاس آموزشی را نشان می‌دهد که در آن دانش‌آموزان درحال یادگیری اصطلاحات نسل Z هستند؛ ویدیویی بامزه و عجیب که همچنان از نظر فنی خیره‌کننده است.

ویدیو زیر مثال دیگری است که در آن Veo 3 یک کمدین را درحال اجرا روی صحنه نشان می‌دهد.

ویدیو زیر نمونه خارق‌العاده‌ای است که بخشی از یک فیلم اکشن را نشان می‌دهد. این ویدیو قابلیت هوش مصنوعی Veo 3 در خلق صحنه‌های اکشن مربوط به فیلم‌های سینمایی را به‌خوبی به تصویر می‌کشد.

در ویدیویی دیگر، یک قایق کاغذی به شکلی طبیعی وارد فاضلاب می‌شود و بیننده به‌سختی می‌تواند متوجه ساختگی بودن آن شود.

Veo 3 نه‌تنها یک ابزار برای سرگرمی است، بلکه می‌تواند نقش مهمی در تولید محتوا، تبلیغات، آموزش و حتی سینما ایفا کند. بااین‌حال، این قدرت نوظهور سؤالات اخلاقی و چالش‌هایی نیز با خود به همراه دارد که در ماه‌ها و سال‌های آینده توجه بیشتری را به خود جلب خواهد کرد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی