تصویر روز ناسا: دب اکبر بر فراز کوه هرم
این ستارگان که بهعنوان دب اکبر شناخته میشوند، بخشی از صورت فلکی هستند که توسط اتحادیه بینالمللی نجوl بهعنوان خرس بزرگ معرفی شد.
اولینبار چه زمانی تشخیص این گروه از ستارگان را آموختید؟ اگرچه آنها برای بسیاری از مردم در سراسر جهان آشنا هستند، اما فرهنگهای مختلف این ستارهشناسی را با نمادهای مختلف مرتبط کردهاند.
در تصویر روز ناسا چه میبینیم؟
این ستارگان که در ایالاتمتحده بهعنوان دب اکبر شناخته میشوند، بخشی از صورت فلکی هستند که توسط اتحادیه بینالمللی نجوم در سال 1922 بهعنوان خرس بزرگ معرفی شد.
نام ستارههای شناختهشده این صورت فلکی عبارتند از (از چپ به راست): قائد، مئرز، الیت، مغرز، فخذ، مراق و دبه.
البته بعید است که ستارگان در صورت فلکیها از نظر فیزیکی باهم مرتبط باشند. اما بهطور شگفتانگیزی، بهنظر میرسد که بیشتر ستارههای دب اکبر در همان جهتی هستند که در فضا قرار دارند. زیرا ویژگیهای خود را با ستارههای دیگر که در منطقه بزرگتری از آسمان پخش شدهاند، به اشتراک میگذارند.
حرکت مشترک اندازهگیریشده آنها نشان میدهد که همه آنها به یک خوشه ستارهای نزدیک تعلق دارند که تصور میشود بهطور متوسط تنها ۷۵ سال نوری از ما فاصله و تا ۳۰ سال نوری وسعت دارد.
این خوشه بیشتر بهعنوان گروه متحرک اصلی Ursa شناخته میشود. عکس امروز ستارههای نمادین بالای کوه هرم در آلبرتا، کانادا را به تصویر کشیده است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.