ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

INDIA
نجوم و فضا

هند می‌خواهد اولین فضانورد خود را تا سال 2040 به ماه بفرستد

هند قصد دارد فعالیت‌های فضایی خود را به سطح جدیدی توسعه دهد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

پس از فرود موفقیت‌آمیز کاوشگر چاندرایان-3 در سطح ماه، هند برنامه‌های بلندپروازانه‌تری را دنبال می‌کند و ظاهراً قصد دارد فعالیت‌های فضایی خود را به سطح جدیدی توسعه دهد. در همین راستا، هند می‌خواهد اولین فضانورد خود را تا سال 2040 به ماه بفرستد.

نخست‌وزیر هند از وزارت فضایی خود خواسته است که تا سال 2035 ایستگاه فضایی بومی این کشور به نام «ایستگاه بهارتیا آنتاریکسا» (Bhartiya Antariksha) به‌معنای «ایستگاه فضایی هند» را راه‌اندازی کند و پنج سال بعد اولین فضانورد هندی را به ماه بفرستد.

در ابتدا، هند قصد داشت در سال 2022 ایستگاه فضایی خود را داشته باشد. این ایستگاه فضایی قرار بود توسط سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) اداره شود. بااین‌وجود، این طرح به‌دلیل بروز برخی مسائل فنی و همه‌گیری کرونا با مشکلاتی روبه‌رو شد و به تعویق افتاد.

هند به‌صورت جدی‌تری فعالیت‌های فضایی خود را دنبال می‌کند

دپارتمان فضایی هند، نقشه راهی برای سفر به ماه و اکتشافات فضایی تهیه خواهد کرد که شامل توسعه نسل بعدی سامانه پرتاب و سفرهای فضایی می‌شود. ساخت سکوی پرتاب جدید، ساخت آزمایشگاه‌های سفر انسان به ماه و فناوری‌های مرتبط در این زمینه ازجمله فعالیت‌هایی است که این کشور روی آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کند.

انتظار می‌رود هند پیشرفت مأموریت فضایی «گاگانیان» مرتبط با ایستگاه فضایی را به‌صورت جدی‌تری ارزیابی کند. این پروژه که انتظار می‌رود در سال 2025 به‌سمت اجرایی‌شدن حرکت کند، قصد دارد سه خدمه را به مدت سه روز به مداری در فاصله 250 مایلی (400 کیلومتری) بفرستد. اولین پرواز نمایشی Crew Escape System Test Vehicle برای این هفته برنامه‌ریزی شده است.

دولت هند اعلام کرده که حدود 20 آزمایش اصلی به‌عنوان بخشی از این برنامه، درنظر گرفته شده است که شامل سه مأموریت بدون سرنشین می‌شود.

بی‌شک چنین برنامه‌هایی می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای هند در حوزه فضانوردی ایجاد کند. همچنین راه را برای حضور برخی شرکت‌های خصوصی در حوزه فضا در این کشور باز می‌کند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی