ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
سرمایه‌گذاری آنتروپیک
کسب و کار

آنتروپیک برای ساخت زیرساخت‌ها در آمریکا 50 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌کند

مراکز داده جدیدی در ایالت‌های تگزاس و نیویورک ساخته می‌شود که به‌تدریج کار آنها از سال 2026 آغاز خواهد شد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۴ | ۱۹:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

آنتروپیک از برنامه جدیدی برای سرمایه‌گذاری 50 میلیارد دلاری با هدف تقویت زیرساخت‌ها در ایالات متحده خبر داده است. این شرکت در چارچوب این طرح، با پلتفرم پردازش ابری هوش مصنوعی Fluidstack همکاری می‌کند تا مراکز داده جدیدی در ایالت‌های تگزاس و نیویورک ایجاد کند. همچنین طبق گفته شرکت، «مراکز بیشتری نیز در ادامه راه» ساخته خواهند شد.

براساس اعلام آنتروپیک، این مراکز داده از سال 2026 به‌تدریج شروع به کار خواهند کرد و مجموعاً 800 فرصت شغلی ایجاد خواهد شد. این شرکت در بیانیه خود تأکید کرده که این اقدام به پیشبرد اهداف «طرح اقدام ملی هوش مصنوعی» دولت ترامپ برای حفظ رهبری آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و تقویت زیرساخت‌های فناوری داخلی کمک خواهد کرد.

«داریو آمودی»، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران آنتروپیک در بیانیه آن می‌گوید:

«ما هر روز به مرحله‌ای نزدیک‌تر می‌شویم که در آن هوش مصنوعی بتواند روند کشف‌های علمی را شتاب دهد و مسائل پیچیده را به شیوه‌هایی حل کند که پیش از این امکان‌پذیر نبود. تحقق این ظرفیت، به زیرساختی نیاز دارد که بتواند توسعه مداوم در مرزهای فناوری را پشتیبانی کند.»

مدیرعامل آنتروپیک

او در ادامه گفته است:

«این مراکز به ما کمک می‌کنند سیستم‌های هوش مصنوعی توانمندتری بسازیم؛ سیستم‌هایی که بتوانند آن دستاوردها را ممکن کنند و در‌عین‌حال فرصت‌های شغلی بیشتری در آمریکا ایجاد کنند.»

آنتروپیک تنها شرکت هوش مصنوعی نیست که چنین سرمایه‌گذاری عظیمی در زیرساخت‌ها انجام می‌دهد. پیش‌تر، OpenAI و سافت‌بانک نیز در ژانویه پروژه 500 میلیارد دلاری «استارگیت» را معرفی کرده بودند؛ طرحی که مجموعه‌ای از مراکز داده هوش مصنوعی را در سراسر آمریکا شامل می‌شود و نخستین فاز آن از تگزاس آغاز خواهد شد. همچنین شرکت متا نیز متعهد شده است که 600 میلیارد دلار در توسعه زیرساخت‌ها و مراکز داده داخل خاک آمریکا سرمایه‌گذاری کند.

به گفته آنتروپیک، «ابعاد این سرمایه‌گذاری برای پاسخ‌گویی به رشد تقاضا» برای چت‌بات هوش مصنوعی این شرکت، موسوم به Claude، ضروری است. این اقدام همچنین به آنتروپیک اجازه می‌دهد تا تحقیقات پیشرفته خود را ادامه دهد و ظرفیت پردازشی لازم برای توسعه نسل‌های جدید مدل‌ها را در اختیار داشته باشد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی