ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تعطیلی دفتر مایکروسافت در پاکستان
کسب و کار

مایکروسافت پس از 25 سال، دفتر خود در پاکستان را تعطیل کرد

تعطیلی دفتر مایکروسافت در پاکستان با هدف بهینه‌سازی نیروی کار جهانی انجام شد.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۱۴ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۰

مایکروسافت شعبه خود را در پاکستان تعطیل می‌کند و بدین ترتیب حضور 25 ساله‌اش در این کشور آسیای جنوبی به پایان می‌رسد.

براساس گزارش‌ها، این شرکت مستقر در ردموند جمعه به وب‌سایت TechCrunch اعلام کرد که مدل عملیاتی خود در پاکستان را تغییر می‌دهد و از این پس خدمات خود را از طریق نمایندگان فروش و دفاتر نزدیک دیگر مایکروسافت ارائه خواهد داد.

تعطیلی دفتر مایکروسافت در پاکستان

سخنگوی مایکروسافت در بیانیه‌ای ایمیلی تاکید کرد که توافق‌نامه‌های مشتریان و خدمات تحت تاثیر این تغییر قرار نخواهد گرفت. او همچنین افزود:

«این مدل عملیاتی در کشورهای مختلف جهان با موفقیت اجرا شده است و مشتریان ما همچنان در اولویت قرار دارند و می‌توانند انتظار همان سطح بالای خدمات را در آینده داشته باشند.»

تعطیلی دفتر مایکروسافت در پاکستان

براساس گزارش منابعی که با TechCrunch گفتگو کردند، این تصمیم بر پنج نفر از کارکنان مایکروسافت در پاکستان تاثیر خواهد گذاشت. برخلاف بازارهای پررونق مثل هند، مایکروسافت در پاکستان هیچ نیروی مهندسی نداشت و بیشتر فعالیت کارکنانش محدود به فروش محصولات Azure و Office بود.

این تعطیلی در چارچوب بازسازی گسترده مایکروسافت انجام می‌شود. وزارت اطلاعات و پخش پاکستان این خروج را بخشی از برنامه «بهینه‌سازی نیروی کار» این شرکت عنوان کرده است. مایکروسافت اخیراً 4 درصد از نیروی کار جهانی خود، یعنی حدود 9 هزار نفر را کاهش داده است.

برای آماده‌سازی این انتقال، مایکروسافت طی چند سال اخیر مدیریت مجوزها و قراردادهای تجاری مربوط به پاکستان را به مرکز اروپایی خود در ایرلند منتقل کرده بود، درحالی‌که ارائه خدمات روزمره برعهده شرکای محلی معتبر بوده است.

وزارت اطلاعات و پخش پاکستان نیز تاکید کرد که همکاری با رهبری منطقه‌ای و جهانی مایکروسافت ادامه خواهد یافت تا هر گونه تغییر ساختاری باعث تقویت تعهد مایکروسافت به مشتریان، توسعه‌دهندگان و شرکای تجاری در پاکستان شود، نه کاهش آن.

«جواد رحمان»، مدیر سابق مایکروسافت و نخستین مدیر این شرکت در پاکستان، در پستی در لینکدین خروج مایکروسافت را نشانه‌ای هشداردهنده از شرایط حاکم در کشور دانست. او این اقدام را فراتر از یک خروج شرکتی خواند و گفت که حتی غول‌های جهانی مانند مایکروسافت ماندن در چنین شرایطی را پایدار نمی‌بینند.

این خروج درحالی رخ می‌دهد که دولت فدرال پاکستان تازه برنامه‌ای برای ارائه گواهینامه‌های IT از شرکت‌های بزرگ فناوری مانند گوگل و مایکروسافت به نیم میلیون جوان اعلام کرده است. در مقابل، گوگل با سرمایه‌گذاری 10.5 میلیون دلاری در بخش آموزش عمومی پاکستان، برنامه تولید نیم میلیون کروم‌بوک تا سال 2026 را در این کشور دنبال می‌کند.

مشکل اصلی مایکروسافت در پاکستان، ضعف در ایجاد جایگاه به‌عنوان مقصد برون‌سپاری مهندسی است. برخلاف هند، پاکستان نتوانسته است در جذب پروژه‌های مهندسی غول‌های فناوری غرب جایگاه قابل توجهی کسب کند. اکوسیستم فناوری پاکستان عمدتاً توسط شرکت‌های محلی با توانمندی مهندسی خود و همچنین شرکت‌های چینی مانند هواوی که زیرساخت‌های سازمانی برای شرکت‌های مخابراتی و بانک‌ها فراهم می‌کنند، اداره می‌شود.

وزارت اطلاعات و پخش پاکستان تاکنون به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این زمینه پاسخی نداده است.

مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی