ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
کسب و کار

مدیرعامل جدید اینتل در بخش تولید و محصول تخصص خواهد داشت

«دیوید زینزنر»، مدیرعامل موقت اینتل به‌تازگی درباره گزینه این شرکت برای جایگزینی «پت گلسینگر» صحبت کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۰

«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل، این هفته بازنشسته شد و «دیوید زینزنر» همراه با «میشل جانستون هولتهاوس» به‌طور موقت به‌عنوان مدیرعامل معرفی شدند. حالا زینزنر در کنفرانسی گفته که مدیرعامل بعدی این شرکت هم در جنبه‌های تولیدی و هم در بخش محصول تجربه خواهد داشت.

براساس گزارش رویترز، زینزنر در کنفرانس فناوری USB گفته است:

«من در این فرایند حضور ندارم، اما حدس می‌زنم که مدیرعامل هم در زمینه ریخته‌گری و هم در سمت محصول توانایی‌هایی داشته باشد.»

رویترز در گزارش خود همچنین به نقل از «ناگا چاندراسکارن»، رئیس بخش تولید و زنجیره تأمین ریخته‌گری اینتل، می‌گوید که رهبری جدید این شرکت باید تغییرات فرهنگی قابل‌توجهی را ارائه کند تا بتواند در بازار ریخته‌گری و نیمه‌هادی به یک رهبر تبدیل شود.

کاندیدهای احتمالی مدیرعاملی اینتل

هرچند مدیرعامل جدید اینتل هنوز معرفی نشده است، اما در گزارش‌ها و شایعات نام‌های مختلفی شنیده می‌شود. برخی از «مت مورفی»، رئیس شرکت Marvell Technology، به‌عنوان جایگزین گلسینگر یاد کرده‌اند و در برخی گزارش‌ها به «لیپ بو‌-تان»، مدیرعامل سابق Cadence Design Systems، اشاره شده است.

هر دو فرد اشاره شده در صنعت نیمه‌هادی تجربه زیادی دارند.

پت گلسینگر یکی از باسابقه‌ترین کارمندان اینتل بود که به سمت مدیرعاملی این شرکت منصوب شد. او در سن ۱۸ سالگی به اینتل پیوست و به‌عنوان معمار اصلی پردازنده نسل چهارم ۸۰۴۸۶ که در سال ۱۹۸۹ معرفی شد، شناخته می‌شود.

درباره پایانِ کار گلسینگر نیز در گزارش‌هایی گفته شده که برخی مدیران او را مجبور به بازنشستگی کرده‌اند، زیرا برنامه‌هایش بسیار گران بوده و تأثیر مثبت سریعی نداشته‌اند. حالا باید دید که برای مدیرعامل بعدی اینتل چه تصمیمی گرفته خواهد شد و این امر درنهایت چگونه به غول آمریکایی توانایی رقابت با رقبایی مانند انویدیا و AMD را می‌دهد. این شرکت در آخرین گزارش مالی خود ضرر بیش از ۱۶ میلیارد دلاری را گزارش کرده بود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی