ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

مدیرعامل سامسونگ بر اثر حمله قلبی در سن ۶۳ سالگی درگذشت

در ادامه با نقش «هان جونگ-هی» به‌عنوان مدیرعامل فقید سامسونگ بیشتر آشنا خواهیم شد.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۶ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۰

«هان جونگ-هی» ۶۳ ساله، یکی از 2 مدیرعامل مشترک شرکت سامسونگ، بر اثر حمله قلبی درگذشت. او که سال‌ها در رشد فروش و نوآوری‌های سامسونگ نقش چشمگیری داشت، توانست سال ۲۰۲۲ روی صندلی مدیرعاملی بنشیند. در ادامه با مسیر شغلی او در سامسونگ بیشتر آشنا می‌شویم.

مسیر شغلی مدیرعامل سامسونگ که به‌تازگی درگذشته است

درگذشت مدیرعامل سامسونگ
هان جونگ-هی، مدیرعامل فقید سامسونگ

سامسونگ ضمن ابراز همدردی، رسماً‌ اعلام کرد مدیرعامل مشترک این شرکت پس از سال‌ها تلاش و فعالیت درخشان در این شرکت، چشم از جهان فرو بست. هان جونگ-هی همچنین مسئولیت رهبری واحدهای لوازم دیجیتال و تجربه محصول را نیز برعهده داشته تا نقش انکارناپذیری در موفقیت‌های این کمپانی ایفا کند.

به‌ نقل از CNBC، هان سال ۱۹۸۸ به سامسونگ پیوست و تا روزهای آخر زندگی‌اش این مسیر شغلی را ادامه داد. او در سال‌های فعالیتش ترفیع‌های مختلفی گرفت تااینکه سال ۲۰۱۱ رئیس بخش تحقیق و توسعه محصولات شد. درنهایت سال ۲۰۲۲ رسماً مدیرعامل مشترک سامسونگ شد. او همچنین نقش مهمی در تبدیل سامسونگ به رهبر جهانی بازار تلویزیون‌ها داشت.

با درگذشت هان جونگ-هی، فقط «جون یانگ-هیون» که طی سال گذشته به‌عنوان دیگر مدیرعامل این برند تعیین شده بود، وظیفه رهبری سامسونگ را بر عهده می‌گیرد. علاوه‌براین، رهبری بخش تراشه‌های حافظه و سرمایه‌گذاری‌های سامسونگ نیز از وظایف اوست؛ بنابراین وظیفه جون یانگ-هیون حالا سنگین‌تر شده و او باید در اوج رقابت باقی بماند.

نیما جلالی
نویسنده و مجری بخش سخت‌افزار و بررسی

نیما از همون اول می‌دونست چی می‌خواد و مستقیم وارد حوزه مورد علاقش، یعنی تولید محتوای حوزه فناوری شد. عشقش بررسی و به‌چالش کشیدنه و دوست داره با گجتای روز سروکار داشته باشه. الانم مشغول تحصیل توی رشته مهندسی کامپیوتره.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • rock_Developer
    rock_Developer | 3 روز قبل

    ۶۳ساله؟ بابا به قیافش میخوره؟ اینا قرصی یا امپولی میزنن؟

    • noisymind
      noisymind | 18 ساعت قبل

      کلا اینا ژنشون اینطوریه. بعدشم اینکه رنگ مو و لباس مرتب و تمیز آدم رو جوون نشون میده. شینزو آبه مرحوم هم وقتی ترور شد 67 سالش بود!

مطالب پیشنهادی