ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تویوتا لندکروزر برقی
اخبار خودرو

تویوتا لندکروزر برقی در راه است

هم‌زمان با انتشار عکس‌های جدید از تویوتا لندکروزر برقی در رسانه‌ها، احتمال تولید این خودرو در آینده نزدیک برای بازار اروپا قوت گرفته است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۲۰:۳۰

تمام خبرگزاری‌های خودرو به تولید نسل جدید تویوتا FJ کروزر توجه دارند اما تویوتا مشغول توسعه آفرودر برقی است. آینده تویوتا لندکروزر پرادو در اروپا به تولید نسخه الکتریکی آن بستگی دارد؛ موضوعی که می‌تواند به تولید تویوتا لندکروزر برقی بینجامد.

در‌حال‌حاضر، تویوتا پرادو الکتریکی در مرحله توسعه مدل مفهومی قرار دارد. در فاز نخست، تویوتا پرادو که اروپایی‌ها آن را با نام تویوتا لندکروزر می‌شناسند، با موتور هیبریدی خفیف 48 ولتی عرضه خواهد شد. این نسخه در اروپا با برچسب محیط‌زیستی ECO عرضه می‌شود و خرید آن برای مشتریان ارزان‌تر تمام خواهد شد. پس از تولید نسخه‌های هیبریدی، باید منتظر عرضه نسخه الکتریکی این خودرو بمانیم. این خودرو در‌حال‌حاضر با نام تویوتا لندکروزر SE‌ شناخته می‌شود.

تویوتا لندکروزر برقی

مدل مفهومی تویوتا لندکروزر برقی نخستین بار در نمایشگاه خودرو ژاپن 2023 به نمایش درآمد. تویوتا اکنون در کنفرانس "Kenshiki Forum 2025" بر تولید شاسی‌بلندهای آفرودی الکتریکی تأکید کرده است.

تویوتا لندکروزر برقی، فقط برای اروپایی‌ها!

برنامه تولید نسخه الکتریکی تویوتا لندکروزر سال 2021 آغاز شد. آن سال تویوتا با معرفی مدل مفهومی تویوتا کروزر EV، آینده خودروهای آفرودی خود را نشان داد. اکنون این مدل مفهومی در مراحل تبدیل به خودرو تجاری قرار دارد. البته تویوتا علاقه چندانی به تولید خودروهای برقی ندارد؛ بنابراین در دنیای واقعی زمان زیادی تا مشاهده تویوتا پرادو برقی باقی مانده است.

تویوتا لندکروزر برقی

در‌صورتی‌که اتحادیه اروپا در تصمیمات و قوانین خود بازنگری نکند، تویوتا ناچار می‌شود تنوع مدل‌های الکتریکی خود را افزایش دهد. در سوی دیگر، تویوتا به تولید خودرو با پیشرانه‌های مختلف علاقه دارد؛ بنابراین نسخه‌های بعدی تویوتا پرادو و لندکروزر هم‌زمان با موتورهای احتراق داخلی، پلاگین هیبریدی و الکتریکی تولید خواهند شد. سهم اروپایی‌ها از این خودرو موتورهای برقی خواهد بود اما سایر مشتریان می‌توانند به دیگر نسخه‌ها دسترسی داشته باشند. تولید خودروهای آفرودی تویوتا با موتورهای درون‌سوز حداقل مدتی طولانی در خاورمیانه و آسیا ادامه خواهد داشت.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی