ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مرسدس بنز EQE
اخبار خودرو

تولید مرسدس بنز EQE در سال ۲۰۲۶ پایان می‌یابد؛ خداحافظی زودهنگام با پرچمدار برقی

مرسدس بنز EQE در سال ۲۰۲۲ معرفی شد و از آن زمان تاکنون به طور مرتب در حال به‌روزرسانی بوده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ | ۲۱:۳۰

درحالی‌که راساموتور خاورمیانه به‌تازگی از مرسدس بنز EQE در کشورمان رونمایی کرده است، اکنون اعلام شده که تولید این خودرو به‌زودی پایان می‌یابد. این خودرو در قالب دو فرم بدنه سدان و شاسی‌بلند به تولید می‌رسد که تولید هر دو مدل در سال ۲۰۲۶ پایان خواهد یافت. مدل‌های الکتریکی مرسدس کلاس C و مرسدس GLC برقی جایگزین مدل حذف شده EQE خواهند شد. این تصمیم پس از ارزیابی‌ها مدل‌های برقی و هم‌پوشانی در خط تولید خودروساز آلمانی اتخاذ شده است.

جایگزین‌های بهتری برای مرسدس بنز EQE در راه هستند

مرسدس بنز EQE سدان هم‌اکنون در کارخانه این برند واقع در برمن آلمان تولید می‌شود. نسخه شاسی‌بلند این خودرو نیز در خط تولید بنز واقع در توسکالوسا، ایالات‌متحده به تولید می‌رسد. نسخه‌های جایگزین این خودرو یعنی مرسدس C کلاس برقی و مرسدس GLC الکتریکی، براساس پلتفرم جدید 800V MB.EA-M مرسدس توسعه یافته‌اند. بنز می‌گوید این دو مدل قوای الکتریکی بهبودیافته با کارایی بیشتر و سطح مشابهی از فناوری مدل EQE را ارائه می‌دهند.

مرسدس بنز EQE

پیش از این اخباری مبنی بر فیس‌لیفت مرسدس بنز EQE طی دو سال آینده منتشر شده بود. قرار بود تا این خودرو به مدل بزرگ‌تر و لوکس‌تر EQS شباهت پیدا کند. ازجمله ارتقاهای وعده داده شده می‌توان به افزایش معماری الکتریکی از ۴۰۰ ولت به ۸۰۰ ولت، مبدل از نوع سیلیکون کاربید و موتورهای الکتریکی جدید eAT32 اشاره کرد. این ارتقاها همچنان در دست اقدام هستند اما برای مدل بزرگ‌تر مرسدس بنز EQS در نظر گرفته خواهند شد. مرسدس بنز C کلاس برقی که در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود، به سیستم‌های جدید مدل EQS مجهز خواهد بود. همچنین این مدل سیستم تعلیق بادی و فرمان‌پذیری محور عقب را نیز ارائه می‌دهد.

خودرو برقی

مرسدس بنز EQE در سال ۲۰۲۲ معرفی شد و از آن زمان تاکنون به‌طور مرتب درحال به‌روزرسانی بوده است. ازجمله بهبودهای سخت‌افزاری این خودرو می‌توان به اضافه شدن پمپ حرارتی، واحد قطع اتصال موتور جلو در مدل‌های چهارچرخ محرک، ارتقا ظرفیت باتری به ۹۶ کیلووات و افزایش قدرت در چند مدل اشاره کرد. پس از توقف تولید مرسدس EQE و جایگزینی آن‌ با مدل‌های جدید کلاس C و GLC، نسخه تمام الکتریکی مرسدس کلاس E نیز در سال ۲۰۲۷ وارد بازار خواهد شد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی