ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قیمت روغن موتور
اخبار خودرو

قیمت روغن موتور ۳۰ درصد افزایش یافت

روغن موتور را می‌توان مهم‌ترین نیاز مصرفی هر خودرو دانست.

مرتضی قانع
مرتضی قانع منتشر شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵  |  ۱۷:۲۳

انجمن پالایشگاه‌های روغن‌سازی ایران با صدور نامه‌ای به شرکت‌های تولیدکننده روغن موتور، از دریافت مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت روغن موتور خبر داد. این نامه در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ارسال شده است، بنابراین بایستی منتظر افزایش قیمت روغن موتور در روزهای اخیر باشیم. پیش از این نیز دستوری مبنی‌بر افزایش ۳۰ درصدی قیمت لاستیک صادر شده بود.

قیمت روغن موتور

روغن موتور را می‌توان مهم‌ترین نیاز مصرفی هر خودرو دانست. این ماده مهم، نقش حیاتی در سلامت موتور هر خودرو دارد. استاندارد روغن موتور با سطح فناوری پیشرانه نیز رابطه مستقیم دارد؛ هرچقدر پیشرانه خودرو شما حساس‌تر و پیشرفته‌تر باشد، به روغن موتور با درجه گران‌روی بالاتری نیاز است.

قیمت روغن‌موتور با افزایش سطح گران‌روی و استاندارد، افزایش می‌یابد. به‌عنوان مثال پیشرانه مرسوم XU7 که در خودروهای سمند، پژو ۴۰۵ و پژو پارس مورد استفاده قرار گرفته است، با روغن موتور 20W50 یا 10W40 سازگاری دارد. با افزایش پیچیدگی و استاندارد این پیشرانه و ارتقای آن به موتور XU7P، اکنون لازم است تا از روغن 0W20 برای آن استفاده شود که نسبت به دو روغن قبلی، گران‌تر است. در ادامه نگاهی به قیمت برخی از انواع روغن موتور در بازار داریم. این قیمت‌ها به صورت حدودی تهیه شده‌اند،‌ بنابراین ممکن است با نرخ‌های متفاوتی در بازار مواجه شوید.

قیمت برخی مدل‌های روغن موتور در بازار آزاد،‌ اردیبهشت ۱۴۰۵:

نام تجاریمدل و درجه گران‌رویحجمقیمت (تومان)
کاسترول GTX20W50 SL۴ لیتر۸۵۰.۰۰۰
کاسترول مگناتک10W40 SN۴ لیتر۲.۴۰۰.۰۰۰
بهران تکتاز20W50 SG۴ لیتر۱.۰۰۰.۰۰۰
بهران سوپر پیشتاز10W40 SL۴ لیتر۱.۰۰۰.۰۰۰
بهران رانا10W40 SM۴ لیتر۱.۴۵۰.۰۰۰
اسپیدی پلاتینیوم20W50 SM۴ لیتر۱.۶۰۰.۰۰۰
اسپیدی پلاتینیوم10W40 SM۴ لیتر۱.۷۰۰.۰۰۰
فلومکس10W40 SL۴ لیتر۱.۳۰۰.۰۰۰
فلومکس10W40 SJ۴ لیتر۱.۱۰۰.۰۰۰
ایرانول20W50 SL۴ لیتر۱.۳۰۰.۰۰۰
سوپرپیشرو نفت پارس10W40 SM۴ لیتر۱.۵۵۰.۰۰۰
لیکومولی20W50 SN۴ لیتر۵.۰۰۰.۰۰۰
آدینول10W40 SP۴ لیتر۶.۴۰۰.۰۰۰
قیمت روغن موتور

افزایش قیمت روغن‌موتور، باعث خواهد شد تا رانندگان سرویس‌های دوره‌ای اتومبیل خود را به تأخیر بیاندازند. این موضوع تأثیر مستقیم بر سلامت موتور می‌گذارد و در مورد موتورهای حساس،‌ باعث هزینه‌های چندمیلیونی خواهد شد. این معضل درحال‌حاضر نیز نمود پیدا کرده است؛ بسیاری از مالکان خودروها دیگر توانایی انجام تعمیرات خودرو را ندارند و اتومبیل خود را در تعمیرگاه‌ها به دلالان می‌فروشند.

مرتضی قانع
مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • Javane_Badbakhte_Irani

    عوضش بنزین تو آمریکا گرون شده

  • MSN17292

    صد درصد بیشتر گرون شده کجا ۳۰ درصد روغن موتور فلومکس میخریدم ۴۰۰ تومن شده ۹۰۰ تومن تازه صبر کنم اینترنتی بگیرم وگرنه مغازه یه تومن

  • Ali-reza

    اول اینکه روغن موتور چند وقت پیش یه بار گرون شده بود و این دومین باره. دوم اینکه همین روغن نایاب هم شده‌. هفته قبل رفتم برای موتورم یه دونه یک‌لیتری بخرم، کلا تو قفسه شرکت پخش روغن دوتا دونه مونده بود. بهش گفتم چی شده؟ گفت اوضاع خیلی خرابه.

  • Amix_hossein

    دستشون درد نکنه گوشت نخوریم میوه نخوریم مسافرت نریم یارانه نگیریم ماشینم سوار نمیشیم هر کی هم ناراحته جمع کنه از اینجا بره

    • BlueGuy

      والا می‌خوایم بریم اینا نمیزارن

      • Mehr7400

        اتفاقا اینا میزارن!
        اونا راه نمیدن!!!!

  • Behnam66

    مگه فقط روغن موتور سی درصد گرون شده همه چی گرون شده 🤧🤧🤧

  • reza_jj

    کسی خبر داره قیمت روغن مار و مهره مار چقدر افزایش قیمت داشته ؟؟؟

    • Behnam66

      نمیدانم 🤧🤧🤧

  • Heay

    آقا مرتضی اگه بخواید گرونی هارو بهش بپردازید تمام شدنی نیست که.
    بیخیال باوا
    عادت کردیم در عین حال میسوزیم و میسازیم

    • Behnam66

      به قول هایده سال سال این چند سال پارسال امسال پیارسال هر سال میگیم دریغ از پارسال🤧🤧🤧

مطالب پیشنهادی