ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نیو فایرفلای
اخبار خودرو

خودروی برقی نیو فایرفلای با باتری قابل تعویض معرفی شد

این خودرو با تکیه بر باتری‌های کاملاً شارژ شده، می‌تواند 420 کیلومتر را با یک‌بار شارژ پیمایش کند.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۱:۳۰

شرکت چینی نیو از یک هاچ‌بک کوچک با فناوری باتری قابل تعویض رونمایی کرد. این خودرو، نیو فایرفلای (Nio Firefly به معنای کرم شب‌تاب) نام دارد. با تعویض باتری این هاچ‌بک کوچک، دیگر نگرانی بابت برد کوتاه خودروهای برقی نخواهید داشت. فایرفلای برند جدید نیو برای توسعه خودروهای شهری است.

Firefly

نیو فایرفلای از روز 19 آوریل با قیمت پایه 119,800 یوان (معادل تقریبی یک میلیارد و 328 میلیون تومان) قابل سفارش در چین است. «ویلیام لی»، بنیان‌گذار، رئیس و مدیرعامل نیو، امیدوار است که برند کرم‌ شب‌تاب حدود 10 درصد از کل فروش این برند را به خودش اختصاص دهد. او شرکت و برند خودش را با بی‌ام‌و و مینی مقایسه می‌کند. حدود 10 درصد از فروش کل بی‌ام‌و، متعلق به مینی است.

مشخصات فنی نیو فایرفلای

نخستین مدل نیو فایرفلای به پکیج باتری با ظرفیت 42.1 کیلووات‌ساعت از نوع لیتیوم آهن فسفات (LFP) مجهز شده است. این خودرو با تکیه بر باتری‌های کاملاً شارژ شده، می‌تواند 420 کیلومتر را با یک‌بار شارژ پیمایش کند. این محدوده برد برای گشت‌وگذار در شهر و حتی سفرهای یک‌روزه طولانی‌تر کافی است. این باتری‌ها از شارژ سریع 100 کیلوواتی نیز پشتیبانی می‌کنند که برای پک باتری در این مقیاس، مناسب است.

نیو فایرفلای

برای تأمین قدرت نیو فایرفلای، از تک موتور الکتریکی با 105 کیلووات (140 اسب‌بخار) قدرت استفاده شده است. این موتور قابلیت رساندن خودرو به سرعت 150 کیلومتربرساعت را دارد. شعاع گردش بسیار کوچک این هاچ‌بک که 4.7 متر است، آن را به گزینه‌ای مناسب برای حرکت در شهرهای بزرگ و شلوغ تبدیل می‌کند. همچنین درصورتی‌که صندلی‌های عقب این خودرو را تا کنید، حجم صندوق به 1200 لیتر می‌رسد که رقمی ایده‌آل برای یک خودرو شهری کوچک است.

مزیت تعویض باتری

بزرگ‌ترین مزیت نیو فایرفلای برای مصرف‌کنندگان، قابلیت تعویض باتری این خودرو است. در حین تعویض باتری، باتری خالی شده با یک باتری کاملاً پر تعویض می‌شود. باتری خالی سپس در ایستگاه تعویض یا یک مرکز جداگانه شارژ می‌شود. این فناوری باعث کاهش اضطراب رانندگان هنگام راندن یک خودرو الکتریکی می‌شود. نیو در زمینه تعویض باتری‌ها پیشگام است و تا دسامبر گذشته، بیش از 60 میلیون سوآپ باتری را در چین انجام داده است.

نیو فایرفلای

فرآیند تعویض باتری در مراکز نیو، تنها سه دقیقه به طول می‌انجامد. این شرکت بیش از 2300 ایستگاه تعویض باتری در چین احداث کرده است. همچنین ایستگاه‌های تعویض باتری نیو در دانمارک و سوئد نیز راه‌اندازی شده است. البته مشتریان برای استفاده از خدمات تعویض باتری نیو باید هزینه‌ای را پرداخت کنند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی