ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

روبوتاکسی تسلا
اخبار خودرو

برخلاف وعده‌های ایلان ماسک، روبوتاکسی تسلا یک ناظر انسانی خواهد داشت

برخلاف ادعاهای پیشین «ایلان ماسک» سرویس تاکسی خودران تسلا، روبوتاکسی، کاملاً بدون راننده نخواهد بود و ناظر انسانی در آن حضور خواهد داشت.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۰:۰۰

سرویس تاکسی خودران تسلا، روبوتاکسی که قرار است به‌زودی در آستین تگزاس آغاز به کار کند، برخلاف ادعاهای پیشین «ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا، کاملاً بدون راننده نخواهد بود و ناظر انسانی برای نظارت بر عملکرد خودرو در آن حضور خواهد داشت.

چند روز پس از اعلام آمادگی تسلا برای راه‌اندازی سرویس روبوتاکسی خود، جزئیات بیشتری از نحوه عملکرد آن فاش شده است. به گزارش Electrek، برخی اینفلوئنسرهای حامی تسلا در شبکه اجتماعی ایکس دعوت‌نامه‌هایی برای شرکت در برنامه سرویس روبوتاکسی دریافت کرده‌اند. این دعوت‌نامه‌ها شامل فهرستی از قوانین است که مهم‌ترین و عجیب‌ترین آنها، حضور فردی با عنوان «ناظر ایمنی» (Safety Monitor) در صندلی جلوی مسافر است.

این فرد در واقع راننده ناظر انسانی است که تمام وظیفه‌اش نظارت بر عملکرد خودرو و اطمینان از این است که دچار سانحه یا اشتباه نشود. این موضوع باتوجه‌به ادعاهای قبلی ماسک مبنی‌بر تست خودروها «بدون راننده» کمی عجیب به نظر می‌رسد.

ناظر انسانی در روبوتاکسی تسلا

ناظر ایمنی یکی از کارمندان تسلا است که به دکمه‌هایی برای توقف‌ اضطراری خودرو دسترسی دارد؛ مشابه دکمه‌هایی که در خودروهای کاملاً خودران شرکت Waymo در اختیار مسافران قرار دارد.

روبوتاکسی تسلا

براساس قوانینی که اعلام شده، این سرویس فقط در محدوده جغرافیایی مشخصی، از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب فعالیت خواهد کرد و در شرایط آب و هوایی نامساعد، سرویس‌دهی متوقف می‌شود.

سایر الزامات برای مسافران شامل ثبت کارت اعتباری و تعهد به ایجادنکردن مزاحمت و رفتار نامناسب است. همچنین شرکت‌کنندگان باید با مجموعه‌ای از قوانین دیگر موافقت کنند؛ یکی از جالب‌ترین آنها قانونی است که اگر محتوایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند که سوءاستفاده از خودرو را نشان دهد، دسترسی آنها به سرویس قطع خواهد شد. علاوه‌براین، به‌هیچ‌وجه مجاز به مهندسی معکوس فناوری خودرو نیستند.

این سرویس حداقل برای مسافر یک مزیت دارد؛ برخلاف نسخه بتای رانندگی تمام‌خودران تسلا (FSD Beta) که نیازمند توجه دائمی مالک خودرو است، در این سرویس، راننده ناظر مسئولیت توجه کامل به مسیر را بر عهده دارد و مسافر می‌تواند با خیال راحت از سفر خود لذت ببرد.

البته به گفته Electrek به نظر می‌رسد این اقدام بیشتر حرکت نمایشی و تبلیغاتی است تا ایلان ماسک بتواند ادعا کند به ضرب‌الاجل ژوئن خود برای راه‌اندازی شبکه روبوتاکسی عمل کرده، حتی اگر این سرویس هنوز به معنای واقعی کلمه «خودران» نباشد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی