ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توربوشارژر
اخبار خودرو

بانمک‌ترین توربوشارژر جهان روی موتور چهارسیلندر 32 سی‌سی نصب شده است

یوتیوبری به نام JohnnyQ90 به‌تازگی روی موتور 32 سی‌سی چهارسیلندر خود، جذاب‌ترین توربوشارژر جهان را نصب کرده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۸:۳۰

یوتیوبری به نام JohnnyQ90 عاشق موتورهای کوچک است. او به‌تازگی روی موتور 32 سی‌سی چهارسیلندر خود، جذاب‌ترین توربوشارژر جهان را نصب کرده است. این موتور توربوشارژر چهارسیلندر کوچک کاملاً کاربردی و البته دوست‌داشتنی به نظر می‌رسد.

پیشرانه‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با نام Enjomor GS-L4 شناخته می‌شود. این پیشرانه از سیستم DOHC (Dual Over Head Camshaft) یا دارای 2 میل بادامک استفاده می‌کند. طبق وب‌سایت StirlingKit، این موتور می‌تواند تا 12 هزار دوربردقیقه بچرخد. کیت توربوشارژر Enjomor که روی این خودرو نصب شده، راندمان آن را افزایش می‌دهد. این کیت شامل توربو، لوله شارژ، لوله اگزوز و فیلتر هوا است.

توربوشارژر

البته این موتور کوچک کاملاً ایده‌آل طراحی نشده است؛ ورودی بنزین پیشرانه در بهترین مکان قرار نگرفته است. توربو در نقطه مناسبی قرار ندارد و لوله‌های توربوشارژر نیز می‌توانند صاف‌تر باشند. با جدا شدن توربو، مشکلات بیشتری به چشم می‌خورند. تلورانس‌ها بیش از حد کوتاه در نظر گرفته شده‌اند که نتیجه آن کاهش خروجی موتور است.

جنس این توربوشارژر و موتور کوچک از چیست؟

این موتور به وسیله چاپ سه‌بعدی ساخته شده است و جنس قطعات آن از فولاد و آلومینیوم است؛ بنابراین ریخته‌گری‌ها خیلی صاف و بدون ایراد نیستند. وقتی تمام قطعات این موتور سرجایشان قرار می‌گیرند، به نظر می‌رسد توربوشارژر تأثیر چندانی بر خروجی موتور ندارد. حتی صدای سوت توربوشارژر نیز به گوش نمی‌رسد اما صدای خروجی از اگزوز جذاب است.

موتور 32 سی سی

البته نباید از این موتور کوچک انتظار عملکرد فوق‌العاده داشت. این موتور ساخته شده‌ است تا جذاب، دوست‌داشتنی و البته بانمک به نظر برسد. شنیدن صدای دریچه گاز و توربو کوچک برای علاقه‌مندان به خودرو جذاب خواهد بود. این موتور درحال‌حاضر 999 دلار قیمت دارد و کیت توربوشارژر آن نیز جداگانه با قیمت 229 دلار به فروش می‌رسد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی