ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شیائومی YU7 مکس
اخبار خودرو

برد YU7 مکس در بزرگراه ۳۵ درصد کمتر از وعده شیائومی است

این تست توسط رسانه چینی سوهو انجام شد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۴ مرداد ۱۴۰۴ | ۲۱:۳۰

شیائومی YU7 مکس مجهز به باتری ۱۰۱.۷ کیلووات‌ساعتی و موتورهای دوگانه، به‌تازگی یک تست برد حرکتی مستقل را پشت سر گذاشت که برد واقعی نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر را نشان می‌دهد. این تست اختلاف تقریباً زیادی بین عملکرد این خودرو در دنیای واقعی و برد CLTC (چرخه تست خودروهای سبک چین) اعلام‌شده توسط شیائومی (۷۵۰ کیلومتر) را نشان داد.

این تست توسط رسانه چینی سوهو انجام شد. خودروی مورداستفاده برای این تست یک YU7 مکس نو مجهز به چرخ‌های ۲۱ اینچی و تایرهای میشلن پرایمسی ۵ انرژی بود.

شرایط تست شیائومی YU7 مکس

تنظیمات خودرو: حالت رانندگی کامفورت، بازیابی انرژی جنبشی کم، تنظیم تهویه مطبوع روی ۲۳ تا ۲۴ درجه سانتی‌گراد با سرعت فن ۲. فشار تایر براساس استاندارد نیمه‌بار خودرو روی ۲.۹ بار (۴۲ پوند بر اینچ مربع) تنظیم شده بود.

مسیر: این آزمایش به‌طور کامل در یک مسیر بزرگراهی ۸۴ کیلومتری انجام شد.

شیائومی YU7 مکس

سبک رانندگی: این خودرو با سرعت مجاز حرکت می‌کرد و دو سرنشین تجهیزات عکاسی لازم را حمل می‌کردند تا شرایط وزنی تقریباً مشابه واقعیت را شبیه‌سازی کنند.

دما: حداکثر دما در روز آزمایش حدود ۳۰ درجه سانتی‌گراد بود که نسبت به آزمایش‌های قبلی در دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد مطلوب‌تر بود.

برد حرکتی

شیائومی YU7 مکس قبل از اینکه برد حرکتی آن به صفر برسد، ۴۸۳ کیلومتر را در بزرگراه طی کرد. میانگین سرعت در این بخش از آزمایش ۹۹.۶ کیلومتر بر ساعت بود.

برد حرکتی واقعی در بزرگراه ۶۴.۴ درصد از برد اعلام‌شده ۷۵۰ کیلومتری بود. به گفته سوهو، این رقم در میان خودروهای تست‌شده متوسط محسوب می‌شود، اما از نرخ موفقیت ۸۰ تا ۹۰ درصدی ادعایی شیائومی خیلی کمتر است.

YU7 مکس پیش از خاموش شدن کامل توانست ۹ کیلومتر دیگر را طی کند. برد حرکتی نهایی آن ۴۹۲ کیلومتر معادل ۶۵.۵ درصد برد اعلام‌شده رسمی بود.

شارژ و مصرف انرژی

این خودرو با استفاده از یک ایستگاه سوپرشارژ با حداکثر جریان ۴۰۰ آمپر و پشتیبانی از ۱۰۰۰ ولت در سرعت شارژ ۴۰۰ کیلووات، طی ۳۷ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ شد. توان شارژ بین ۵ تا ۷۰ درصد باتری روی ۳۰۰ کیلووات ثابت ماند و این بخش را در ۱۴ دقیقه تکمیل کرد. این خودرو پس از رسیدن به شارژ ۹۰ درصد باتری وارد حالت شارژ قطره‌ای شد.

خودرو چینی

داده‌های مصرف انرژی متفاوت بودند: نمایشگر داخل خودرو ۲۰.۲ کیلووات ساعت در هر ۱۰۰ کیلومتر را نشان می‌داد. در سوی دیگر محاسبات براساس ظرفیت باتری رقم ۲۰.۶ کیلووات ساعت در هر ۱۰۰ کیلومتر را نشان دادند. مصرف انرژی سمت کاربر، براساس شارژ ۱۰۸.۷۰ کیلووات ساعت معادل ۲۲.۱ کیلووات ساعت در هر ۱۰۰ کیلومتر بود. این رقم بیشتر از میزان نشان داده شده در داخل خودرو بود.

«لی جون»، مدیرعامل شیائومی، در مصاحبه‌ای ادعا کرده بود که شخصاً با نسخه استاندارد YU7 مسافت ۱۳۰۰ کیلومتر از پکن تا شانگهای را فقط با یک‌بار توقف برای شارژ طی کرده است. نسخه استاندارد دارای برد CLTC برابر با ۸۳۵ کیلومتر است. بنابراین لی جون برای پوشش مسافت کلی ۱۳۰۰ کیلومتر با یک‌بار توقف این خودرو باید نرخ برد حرکتی واقعی نزدیک به ۸۰ درصد داشته باشد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی