اجرایی شدن کامل کروکی آنلاین تا پایان سال 1402
براساس اعلام علی استاد هاشمی رییس بیمه مرکزی، تا پایان سال 1402 کروکی آنلاین به صورت کامل اجرایی میشود.
براساس اعلام علی استاد هاشمی رییس بیمه مرکزی، تا پایان سال 1402 کروکی آنلاین به صورت کامل اجرایی میشود. اون این خبر را در گفتگو با خبرگزاری ایرنا اعلام کرد. براساس اعلام هاشمی، در حال حاضر طرح کروکی آنلاین به صورت آزمایشی اجرا شده است و در حال بررسی اختلالات آن هستیم.
در سیستم کروکی آنلاین، جریان داده بین پلیس راهور و بیمه مرکزی برقرار شده است. علاوه برآن پیامک بین مقصر تصادف و آسیب دیده نیز ارسال خواهد شد. براساس آخرین دادهها، مدت زمان تحویل کروکی آنلاین به بیمه مرکزی دو ساعت است. پس از این مرحله، فرآیند ارزیابی خسارت و پرداخت آن آغاز خواهد شد. به گفته رییس کل بیمه مرکزی، برخی شرکتهای بیمه نیز به دنبال پرداخت آنلاین خسارت هستند.
به گفته استاد هاشمی، بیمه مرکزی تصمیم دارد تا فناوری اطلاعات را به صنعت بیمه وارد کند. این صنعت در زمینه ورود فناوری کند عمل کرده است. از این رو بیمه مرکزی تحت مدیریت جدید تلاش میکند تا تزریق فناوری و نوآوری به شرکتهای بیمه را شتاب دهد. البته الزامات و قوانین صنعت بیمه باید رعایت شود.
کروکی آنلاین چه تاثیری بر سهولت کار پلیس و مردم دارد؟
کروکی به گزارشی گفته میشود که مامور پلیس از صحنه تصادف تهیه میکند. این گزارش برای شناسایی مقصر حادثه، خسارات و در برخی موارد مقدار دیه کارساز خواهد بود. باید دقت داشته باشید که پس از وقوع تصادف، نباید صحنه تصادف برهم بخورد تا افسر نسبت به رسم کروکی اقدام کند. البته شما باید در این حالت با استفاده از علائم هشداری از تغییر صحنه تصادف جلوگیری کنید.
کروکیها به دو نوع سازشی و غیرسازشی تقسیم میشوند. کروکی سازشی زمانی ترسیم میشود که که افسر راهنمایی و رانندگی تشخیص دهد میزان خساراتی که وارد شده در حد تعهدات مالی بیمه است. بنابراین کروکی آنلاین از نوع سازشی خواهد بود. حذف کروکی فیزیکی مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش هزینهها، افزایش درستی ترسیم، بهبود سرعت و کاهش سواستفاده از بیمه اشاره کرد. باید به این مساله توجه داشت که در حال حاضر فقط خسارات بالای ۲۰ میلیون تومان نیاز به کروکی پلیس دارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.