ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل مینی پی‌سی
کامپیوتر و سخت افزار

اینتل تولید مینی پی‌سی‌های خود را متوقف می‌کند؛ خداحافظی با کامپیوترهای NUC

اینتل تأیید کرد که دیگر قصد صرف هزینه مستقیم در بازار مینی پی‌سی‌ها را ندارد و می‌خواهد به تولید کامپیوترهای NUC خود پایان دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

کامپیوترهای NUC اینتل که سیستم‌های کوچک، قابل ارتقا و بسیار قدرتمندی محسوب می‌شدند، قرار است از رده خارج شوند. این شرکت آمریکایی ظاهراً از خیر این بازار گذشته و دیگر نمی‌خواهد این کامپیوترها را تولید کند.

اینتل در گفت‌وگو با وب‌سایت انگجت تأیید کرد که به «سرمایه‌گذاری مستقیم» در بازار کامپیوترهای NUC پایان می‌دهد و درعوض رویکرد خود را تغییر خواهد داد تا به همکارانش در بازار NUC کمک کند. البته این شرکت تأکید کرده است که به پشتیبانی از سیستم‌های NUC موجود در دست مصرف‌کنندگان ادامه خواهد داد.

اینتل توضیح نداده است که چرا می‌خواهد تولید کامپیوترهای کوچک NUC خود را متوقف کند؛ اما می‌توان حدس زد که شرایط نامناسب بازار و وضعیت اقتصادی در اتخاذ این تصمیم اثرگذار بوده‌اند. اگرچه فروش تولیدکنندگان کامپیوتر در آغاز دوره همه‌گیری کرونا افزایش یافت، اما درآمد اینتل در دو فصل اخیر حدود یک‌سوم کمتر شده است و واحدهای مربوط به کامپیوترهای شخصی هم بیشترین آسیب را دیده‌اند.

اینتل احتمالاً تمرکز خود را به بازار تولید تراشه معطوف می‌کند

همان‌طور که وب‌سایت ServeTheHome می‌گوید، اقدامی شبیه به این می‌تواند فشار حضور در بازارهای غیرضروری را از روی اینتل بردارد و اجازه دهد که این شرکت تمرکز خود را روی تولید تراشه بگذارد. این غول تراشه‌سازی چند وقت پیش کسب‌وکار سرورهای خود را نیز به MiTAC فروخته بود.

اینتل اولین کامپیوتر NUC خود را در سال 2013 عرضه کرد. این محصولات قرار بود توان جدیدترین پردازنده‌های این شرکت را در حوزه محصولات جمع‌وجور رومیزی نشان دهند. البته در گذر زمان، این دستگاه‌ها به سیستم‌های کامل‌تری با توان بالاتر و حتی با پردازشگرهای گرافیکی اختصاصی تبدیل شدند.

بااین‌حال، کامپیوترهای NUC در گذر زمان با چالش‌هایی هم روبه‌رو بودند؛ اگرچه برخی از مدل‌های این کامپیوتر حتی برای گیمینگ استفاده می‌شدند، اما قراردادن نسخه‌های جدید پردازنده‌ها و گرافیک‌های امروزی در این کیس‌های کوچک به امری دشوارتر تبدیل شد. از طرف دیگر، رقابت در این بازار افزایش یافت و شرکت‌هایی مثل دل و لنوو هم محصولات خود را عرضه کردند که انعطاف‌پذیرتر بودند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی