ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اسنپدراگون 8 الیت 2
کامپیوتر و سخت افزار

مشخصات و بنچمارک احتمالی اسنپدراگون 8 الیت 2 فاش شد

با این تراشه احتمالاً گوشی‌های هوشمند در انجام سریع تسک‌های هوش مصنوعی بهتر عمل خواهند کرد.

امیررضا فروزان
نوشته شده توسط امیررضا فروزان | ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰

اطلاعات فاش‌شده جدید درباره تراشه نسل بعدی کوالکام، اسنپدراگون 8 الیت 2 نشان می‌دهد این تراشه احتمالاً نسبت به نسل عملکرد پردازشی بهتریقبل خواهد داشت. همچنین کوالکام پردازشگر گرافیکی آدرنو 840 را در این تراشه به کار خواهد گرفت.

مشخصات احتمالی اسنپدراگون 8 الیت 2

براساس اطلاعاتی که اکانت «دیجیتال چت استیشن» در ویبو منتشر کرده، اسنپدراگون 8 نسل 2 لیتوگرافی ۳ نانومتری خواهد داشت. این منبع قبلاً هم اشاره کرده بود که تراشه پرچم‌دار بعدی کوالکام با لیتوگرافی N3P‌ شرکت TSMC ساخته می‌شود و از این نظر تفاوتی با تراشه A19 اپل نخواهد داشت. همچنین در ساختار این تراشه احتمالاً با ۲ هسته اصلی و ۶ هسته فرعی Oryon سروکار داریم.

کوالکام احتمالاً اسنپدراگون 8 الیت 2 را با معماری جدید v9 Arm می‌سازد و افزونه‌هایی مثل Arm’s v9 ،SME1 و SVE2 را در آن به کار می‌گیرد تا عملکرد تراشه در پردازش قابلیت‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی بهبود یابد.

مشخصات احتمالی اسنپدراگون 8 الیت 2

نتایج بنچمارک Antutu که فاش‌ شده، نیز بهبود عملکرد پردازشی تراشه را تأیید می‌کند. در این بنچمارک اسنپدراگون 8 الیت 2 امتیاز 3,800,000 را به دست آورده که 30 درصد بالاتر از امتیازهای مربوط به اسنپدراگون 8 الیت در ماه میلادی جاری است؛ بنابراین با تغییر معماری به Arm v9 و تقویت قدرت پردازشی احتمالاً گوشی‌های پرچم‌دار در انجام سریع تسک‌های مربوط به هوش مصنوعی بهتر عمل خواهند کرد.

زمان رونمایی از این تراشه هنوز مشخص نیست. این منبع در گذشته ادعا کرده بود کوالکام می‌خواهد نسل بعدی تراشه پرچم‌دارش را زودتر از گذشته رونمایی کند. اسنپدراگون ۸ الیت اواسط اکتبر (اواخر مهر) معرفی شد اما به‌ نظر می‌رسد اوایل اکتبر (اواسط مهر) باید منتظر رونمایی از نسل بعدی‌اش باشیم.

امیررضا فروزان

امیررضا فروزان جوان‌ترین عضو دیجیاتوئه که علاقه‌زیادی به دنیای هوش مصنوعی و استارت‌آپ‌ها داره، شیمی رشته دانشگاهیشه و گوش‌دادن به راک‌ومتال، دیدن بازی‌های بارسا و فیلم‌دیدن از سرگرمی‌های رایجشه

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی