ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کیت توسعه اسنپدراگون
کامپیوتر و سخت افزار

کوالکام از کیت توسعه مجهز به تراشه اسنپدراگون ایکس الیت پرده برداشت

کیت توسعه اسنپدراگون برای ویندوز به توسعه‌دهندگان اجازه می‌تواند با دسترسی به تراشه اسنپدراگون ایکس الیت برنامه بسازند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۱

کوالکام می‌خواهد به افزایش سرعت توسعه اپ‌ها برای نسل جدید کامپیوترهای مبتنی بر هوش مصنوعی کمک کند. ازاین‌رو، این شرکت یک کیت توسعه جدید با نام Snapdragon Dev Kit for Windows معرفی کرده است که در واقع یک کامپیوتر کوچک با نسخه توسعه‌دهندگان تراشه اسنپدراگون ایکس الیت است.

معرفی کیت توسعه اسنپدراگون ایکس الیت

«کِدار کاندَپ»، معاون ارشد کوالکام و مدیرکل بخش رایانش و گیمینگ این شرکت می‌گوید: «کیت توسعه اسنپدراگون برای ویندوز محصولی هدفمند است که می‌خواهد سرعت [توسعه] نسل بعدی اپلیکیشن‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل دستگاه‌ها را افزایش دهد. این سیستم به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد به CPU قدرتمند Oryon کوالکام و 45 TOPS توان NPU دسترسی داشته باشند تا اپ‌های هوش مصنوعی آینده را بسازند.»

این کیت توسعه شبیه یک مینی پی‌سی مصرفی نیست که امکان خرید آن برای امور شخصی وجود داشته باشد. کوالکام آن را به‌طور خاص برای توسعه اپ‌های هوش مصنوعی ساخته است. این کیت سیستم‌عامل ویندوز را روی زنجیره ابزارهای اسنپدراگون اجرا می‌کند و به ران‌تایم‌ها، کتابخانه‌ها و فریم‌ورک‌های گوناگون مجهز است. این دستگاه همچنین چند درگاه دارد که آن را برای استفاده با چند مانیتور سازگار می‌کند.

کیت توسعه اسنپدراگون که از تراشه جدید اسنپدراگون ایکس الیت استفاده می‌کند به‌دلیل فرم فکتور خاص خود با متمایز است. این محصول با قیمت 899 دلار از 29 خرداد در دسترس قرار می‌گیرد.

این اولین کیت توسعه کوالکام با تمرکز بر تراشه‌های اسنپدراگون نیست. این شرکت قبلاً Qualcomm Innovators Development Kit را عرضه کرده بود که امکان ساخت اپ‌های مختلف با قابلیت‌های هوش مصنوعی را فراهم می‌کرد. اما دسترسی به تراشه قدرتمند جدید این شرکت می‌تواند کیت توسعه جدید آن را به گزینه جذابی برای توسعه‌دهندگان تبدیل کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی