ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

TSMC
کامپیوتر و سخت افزار

کمک 11.6 میلیارد دلاری کاخ سفید به TSMC؛ تولید تراشه‌ها به خاک آمریکا می‌رود

خطوط تولید تراشه‌های پیشرفته TSMC در ایالات‌متحده توسعه می‌یابد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

دولت ایالات‌متحده آمریکا درنظر دارد که به بزرگ‌ترین شرکت تراشه‌سازی جهان، یعنی TSMC، حدود 6.6 میلیارد دلار در قالب کمک‌هزینه و تا 5 میلیارد دلار وام بدهد. از این سرمایه که تحت قانون CHIPS اهدا می‌شود، برای ساخت کارخانه تولید تراشه در ایالت آریزونا استفاده خواهد شد.

به گزارش CNBC، دولت آمریکا امروز اعلام کرد که طی یک توافق مقدماتی پذیرفته است که به TSMC حدود 6.6 میلیارد دلار کمک مالی اهدا کند تا این شرکت خطوط تولید خود را در ایالات‌متحده توسعه دهد. این بودجه به برنامه بیش از 65 میلیارد دلاری TSMC برای سرمایه‌گذاری در سه کارخانه تولید تراشه در آریزونا کمک خواهد کرد.

همکاری آمریکا با TSMC اهمیت زیادی دارد

این شرکت بزرگ تایوانی همچنین واجد شرایط دریافت حدود 5 میلیارد دلار وام تحت قانون CHIPS شناخته شده است. «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی آمریکا، می‌گوید این توافق اهمیت زیادی دارد، چرا که تولید پیشرفته‌ترین تراشه‌های جهان را به ایالات‌متحده می‌آورد.

به‌ گفته ریموندو، این بودجه شامل 50 میلیون دلار برای آموزش و رشد استعدادهای محلی در آریزونا نیز خواهد شد. TSMC همین حالا در این ایالت بیش از 25 هزار شغل ایجاد و به جذب 13 تأمین‌کننده نیمه‌رسانا کمک کرده است.

سومین کارخانه تولید تراشه TSMC در فینیکس ساخته خواهد شد تا به جمع دو کارخانه دیگر این شرکت ملحق شود. آن دو کارخانه قرار است در سال‌های 2025 و 2028 شروع به کار کنند. کارخانه سوم از فناوری تولید نسل بعدی 2 نانومتری بهره خواهد برد و انتظار می‌رود که تا پیش از پایان دهه جاری میلادی راه‌اندازی شود.

قانون CHIPS که در تابستان 2022 تصویب شد، با بودجه‌ای تقریباً 53 میلیارد دلاری قصد دارد به توسعه ظرفیت‌های تولید تراشه در ایالات‌متحده کمک کند تا جایگاه اقتصادی این کشور را در جهان و به‌خصوص در رقابت با چین ارتقا دهد. پیش‌تر اعلام شده بود که اینتل هم میلیاردها دلار برای تولید تراشه در خاک آمریکا از کاخ سفید کمک مالی دریافت خواهد کرد.

ایمان صاحبی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی