ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کریپتوکارنسی

علی خویی مدیرعامل نوبیتکس شد

با این تغییر، امیرحسین راد پس از هفت سال مدیرعاملی در جایگاه رئیس هیئت‌مدیره به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 4 بهمن 1404  |  19:46

علی خویی به عنوان مدیرعامل نوبیتکس انتخاب و جایگزین امیرحسین راد در این سمت شد. او پیش از این در مسئولیت‌هایی مثل مدیر ارشد بازاریابی محصول و همچنین معاونت اجرایی این صرافی رمزارزی فعالیت داشته است.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابط‌عمومی نوبیتکس، خویی که از چهار سال پیش به تیم نوبیتکس اضافه شده، در این مدت نقش فعالی در توسعه محصولات و پیشبرد راهبردهای اجرایی این پلتفرم ایفا کرده و از شناخت عمیقی نسبت به ساختار، فرهنگ سازمانی و سازوکارهای فنی و عملیاتی بازار رمز‌ارز کشور برخوردار است.

خویی همچنین سابقه فعالیت در کسب‌وکارهای مرتبط با بازار سرمایه از جمله مدیریت ارشد ریسک تامین سرمایه تمدن را هم در کارنامه خود دارد. تحصیلات دانشگاهی او کارشناسی اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه تهران است.

هم‌زمان با این تغییر، امیرحسین راد هم‌بنیان‌گذار نوبیتکس که به مدت هفت سال نقش مدیرعاملی نوبیتکس را بر عهده داشت، از این پس در جایگاه رئیس هیئت‌مدیره به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

این تغییر مدیریتی در راستای تداوم مسیر رشد نوبیتکس و تقویت راهبردهای بلندمدت این مجموعه صورت گرفته است.

READ  مدیرمحصول نوبیفای نوبیتکس از فرایند «استیکینگ» می‌گوید
مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • saman143

    به نظر من آنها با من مشکل داشته اند

    • saman143

      در حالی که شما نظرات را پاک می کنید آنها از طریق اخبار رسمی سعی می کنند با آینده ارتباط برقرار کنند

  • Hussein_tabatabaei

    باشه ولی با کدوم اینترنت؟ بلاک چه چینی؟

مطالب پیشنهادی