ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی گلکسی بادز ۳
نقد و بررسی‌

بررسی گلکسی بادز ۳ سامسونگ؛ جدایی‌یافته از رستگاری

همیشه می‌گویند تغییر خوب است؛ اما این تغییر به قیمت فاصله از رستگاری تمام شده است.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۰

پس‌از حدود دو سال انتظار، سامسونگ نسل جدید هدفون‌های کاملاً بی‌سیم خود، یعنی خانواده گلکسی بادز ۳ را عرضه کرد. این ایربادهای سامسونگ همراه با طراحی جدید و امکانات به‌روزتر از راه رسیدند تا ادامه‌دهنده این نسل طلایی باشند. گلکسی بادز ۳ به‌عنوان نسخه ارزان‌تر ایربادهای امسال کره‌ای‌ها، ظاهر و باطنی متفاوت با نسل گذشته‌اش دارد. با تمام این توصیفات، آیا گلکسی بادز ۳ از ارزش خرید کافی برخوردار است؟ در این مطلب بررسی با دیجیاتو همراه شوید.

مشخصات فنی گلکسی بادز ۳

نام محصولگلکسی بادز ۳
درایور صدا۱۱ میلی‌متری
قابلیت‌های صوتیمکالمه با میکروفون سه‌گانه برای هر گوشی همراه با قابلیت VPU / حالت‌های حذف نویز فعال و صدای محیط / قابلیت استفاده از پروفایل‌های صوتی اپلیکیشن Galaxy Wear / پشتیبانی از صدای ۲۴ بیتی Hi-Fi و صدای ۳۶۰ درجه
باتری۴۸ میلی‌آمپرساعتی برای هر گوشی / ۵۱۵ میلی‌آمپرساعتی برای کیس شارژ
وزنهر گوشی ۴.۷ گرم و کیس شارژ ۴۶.۵ گرم
سایر مشخصات کلیدیاستاندارد IP57 برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۱ متر به‌مدت ۳۰ دقیقه / پشتیبانی از شارژ سریع / شارژ بی‌سیم / بلوتوث ۵.۳
قیمت۷ میلیون تومان

طراحی جدید با بهانه‌های مختلف

بررسی گلکسی بادز ۳ سامسونگ

اعضای خانواده Galaxy Buds 3 با طراحی مشابه رقبای اپلی خود پا به عرصه رقابت گذاشته‌اند. گلکسی بادز ۳ به ایرپادز ۳ و برادر بزرگ‌تر آن به ایرپادز پرو ۲ شبیه به‌نظر می‌رسند. در همین راستا اگر از کاربران ایرپادز بوده باشید، تقریباً با کار کردن با نمایندگان جدید کره‌ای‌ها مشکلی نخواهید داشت؛ اما اگر از کاربران خود سامسونگ بوده باشید چه؟

درحالی‌که نسل‌های گذشته گلکسی بادز با طراحی بدون ساقه عرضه می‌شدند، سامسونگ این‌بار رویه خود را تغییر داده تا گلکسی بادز ۳ به طراحی اوپن-فیت و دارای ساقه مجهز باشد. مهم‌ترین موضوع در رابطه با طراحی گلکسی بادز ۳، سختی کار کردن با آن برای کاربران مدل‌های پیشین همین کمپانی است. به‌عنوان مثال اگر قصد داشته باشید به‌جای گلکسی بادز ۲ سراغ جانشین تازه‌وارد آن بروید، احتمالاً به‌این زودی‌ها به آن عادت نخواهید کرد.

تصمیم سامسونگ برای باز طراحی بادزهای جدیدش چندان به‌مذاق طرفداران و البته خودم که از گلکسی بادز ۲ استفاده می‌کنم، خوش نیامد. اگر بحث ارگونومی بهبودیافته باشد، گلکسی بادزهای قدیمی‌تر هم از ارگونومی و سهولت استفاده قابل‌توجهی برخوردار بودند. تاکنون در استفاده از گلکسی بادز ۲ حین ورزش، کار کردن و استراحت برایم پیش نیامده که گوش‌هایم دچار ناراحتی یا درد شوند. باوجوداین، قرار دادن گلکسی بادز ۳ در گوش برای افرادی مانند من - حداقل در همان چند روز اول - چندان راحت نیست و حتی پس‌از مدتی، به‌سادگی از گوش خارج شده و در معرض سقوط قرار می‌گیرد. به‌هرحال، طراحی گلکسی بادز ۳ در این نسل هم مثال‌زدنی است و نمی‌توان از جذابیت ظاهری آن در این زمینه چشم‌پوشی کرد.

گلکسی بادز ۳ در دو رنگ سفید و نقره‌ای به‌دست کاربران می‌رسد. کیس شارژ این هدفون TWS از ظاهر تازه‌ای برخوردار شده و شکل‌وشمایل دیگری به خود گرفته است. قسمت فوقانی این کیس حالت شفاف داشته تا امکان مشاهده وضعیت شارژ و خود گوشی‌های هدفون را داشته باشید. علاوه‌براین، چنین سبک طراحی ظاهر جالبی را برای این محصول پدید آورده است.

کره‌ای‌ها کیس شارژ و گوشی‌های هدفون را با رنگ‌های خاص هماهنگ کرده تا حین قرار دادن آن در کیس، به‌سادگی امکان پیدا کردن جایگاه مربوط‌به هرکدام را داشته باشید. گلکسی بادز ۳ وزن چندانی ندارد و اگر به استفاده از آن عادت پیدا کنید، امکان دارد گاهی اوقات قرار داشتن آن در گوش‌تان را احساس نکنید. در بخش کیفیت ساخت نیز گلکسی بادز ۳ با بهره‌مندی از استاندارد IP57، در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۱ متری به‌مدت نیم ساعت مقاومت می‌کند. چنین ویژگی جذابی را در کم‌تر مدل مشابهی می‌بینیم.

نوای لذت‌بخش موسیقی با گلکسی بادز ۳

ایرباد جدید سامسونگ به درایور داینامیک ۱۱ میلی‌متری مجهز شده و علاوه‌براین، از ویژگی‌های صوتی جدیدی نیز بهره می‌برد. هرچند انتظار داشتیم که نسخه ارزان‌تر بادز جدید سامسونگ به‌مانند نسل گذشته‌اش از درایور دوگانه برخوردار شود، اما عملکرد این هدفون همچنان انتظارات را در سطح بالایی نگه می‌دارد.

کره‌ای‌ها حالا در نسخه پایه نسل جدید هدفون‌های TWS خود نیز صدای ۲۴ بیتی Hi-Fi را ارائه می‌دهند تا امکان شنیدن جزئیات هرچه بیشتر در موزیک‌هایی با این نوع صدا را داشته باشید؛ هرچند در نظر داشته باشید که ویژگی مورد اشاره تنها برای گوشی‌های سامسونگ فعال است و در غیر این‌صورت، امکان بهره‌مندی از آن را نخواهید داشت. همراه با این قابلیت، سامسونگ امکان به‌کارگیری حذف نویز فعال یا ANC را به‌‌همراه شنیدن صدای محیط در این مدل تعبیه کرده که براساس نیاز خود می‌توانید یکی را فعال کنید.

ابتدا از روی کیفیت صدای گلکسی Buds 3 سامسونگ دقیق‌تر می‌شویم؛ جایی که اگر اهل گوش دادن به موزیک‌های دارای بیس علاقه‌مند باشید، این مدل توجه‌تان را به‌خود جلب خواهد کرد. همچنین به‌لطف پشتیبانی از صدای ۲۴ بیتی، جزئیات سازها و صداهای پس‌زمینه موزیک ملموس‌تر از همیشه هستند. در انواع و اقسام سبک‌های موسیقی نیز عملکرد گلکسی بادز ۳ در سطح رضایت‌بخشی ظاهر می‌شود؛ به‌هرحال اما پخش صداهایی با فرکانس بالاتر در این مدل کمی دور از انتظار بود. باوجوداین، بادز جدید کره‌ای‌ها اکثر موسیقی‌های مورد علاقه‌تان را با کیفیت خوبی به‌سمع‌تان می‌رساند.

در نظر داشتن تأثیر سازگاری طراحی هدفون در رابطه با تجربه گوش دادن به موسیقی نیز خالی از لطف نیست. اگر هدفون را به‌روش صحیح روی گوش‌های خود سوار نکنید، احتمالاً گوش کردن به آهنگ مورد علاقه‌تان به یک کابوس تبدیل خواهد شد؛ بنابراین پیش‌از شروع به پخش موسیقی، ازطریق اپ Galaxy Wearable امکان بررسی فیت بودن ایرباد در گوش‌های خود را خواهید داشت.

نشتی صدا در گلکسی بادز ۳ نسبت‌به مدل پرو بیشتر است، اما آن‌قدری زیاد نیست که افراد اطراف‌تان صدای موسیقی را بشنوند. درواقع برای شنود موسیقی در حال پخش، افراد باید دقیقاً کنار گوش‌تان نشسته باشند و همزمان، شما نیز صدای موسیقی را به حداکثر میزان رسانده باشید.

حذف نویز فعال گلکسی بادز ۳ با کاهش صداهای مزاحم اطراف، تجربه گوش دادن به آهنگ‌ها را لذت‌بخش‌تر می‌کند. سامسونگ عملکرد این قابلیت را طوری تنظیم کرده تا با پخش نوعی صدا، نویزهای اطراف کم‌تر به‌گوش کاربر برسند. این ویژگی نیز در بادز ۳ عملکرد خوبی دارد، اما باتوجه به قیمت سطح توقع بالاتری را از این مدل داشتیم. 

یکی از نکات مثبت طراحی نسل قبلی بادزهای سامسونگ این بود که به‌دلیل فرم فکتور خود، صداهای اطراف را به‌خودی خود کم‌تر می‌شنیدید. باوجوداین حالا تأثیر طراحی در کاهش صداهای مزاحم کم‌تر شده و امکان دارد در مکان‌های شلوغ‌تر، عملکرد ANC چندان مثمر ثمر واقع نشود. درنهایت اما با در نظر گرفتن قابلیت‌های جدید و عملکرد کلی گلکسی بادز ۳، حتی عاشقان موسیقی هم می‌توانند لحظاتی لذت‌بخش را با این هدفون TWS تجربه کنند.

تا دندان مسلح

سامسونگ برای اتصال و نظارت‌بر ویژگی‌های هدفون کاملاً بی‌سیم جدید خود، اپلیکیشن‌های اختصاصی را برای اندروید و ویندوز در نظر گرفته است؛ اما برای اکوسیستم اپل چنین رویه‌ای در نظر گرفته نشده و اگر آیفون داشته باشید، از امکانات بادز کره‌ای‌ها بی‌بهره می‌مانید. اپلیکیشن Galaxy Wearable برای گلکسی بادز ۳ ویژگی‌های قابل‌توجهی را به‌ارمغان می‌آورد.

سامسونگ برای اولین بار امکان شنیدن صدای ۳۶۰ درجه را برای کاربران مدل پایه بادز خود در نظر گرفته است. با روشن کردن این حالت، صدای موسیقی از کانال‌های مخلتف پخش می‌شود و احساس قرارگیری در محیطی مشابه کنسرت را برای کاربر تداعی می‌کند. روشن بودن این ویژگی همراه با ANC، جذابیت این حس را تشدید خواهد کرد؛ البته همراه با شنیدن صدا از تمام جهات، کیفیت موزیک نیز دچار کاهش نسبی می‌شود.

اپ Galaxy Wearables سامسونگ دست کاربران را برای استفاده از پروفایل‌های صوتی مختلف باز گذاشته است. اگر زیاد به موسیقی‌های هیپ‌هاپ، کلاسیک یا پاپ گوش می‌دهید، براساس سلیقه خود قادر به انتخاب یکی از این پروفایل‌ها خواهید بود. درصورتی‌که این پروفایل‌ها رضایت‌تان را جلب نکردند، سامسونگ دست‌تان را باز گذاشته تا آن‌را به‌میل خود تغییر دهید.

باتری این نسل از نسخه استاندارد گلکسی بادز برای گوشی‌ها و کیس شارژ‌ به‌ترتیب به ۴۸ و ۵۱۵ میلی‌آمپرساعت رسیده است. بادز ۳ سامسونگ با هربار شارژ، قابلیت پخش موزیک تا ۵ ساعت در حالت ANC و ۶ ساعت در حالت نرمال را دارد. همچنین با لحاظ کردن باتری کیس شارژ، این رقم به ۲۴ و ۳۰ ساعت خواهد رسید. مجموع شارژدهی باتری گلکسی بادز ۳ در سطح بسیار خوبی قرار می‌گیرد؛ اما شارژدهی خود گوشی‌ها نسبت‌به نسل گذشته کاهش یافته است. ژست‌های لمسی این هدفون نیز همانند قبل امکان کنترل موسیقی تنها با استفاده از ضربه روی پشت گوشی را می‌دهند.

جمع‌بندی بررسی گلکسی بادز ۳

رویداد امسال آنپکد میزبان نسل جدیدی از هدفون‌های ترو وایرلس سامسونگ بود. این بادزهای جذاب با طراحی جدید و قابلیت‌های جدیدتر از راه رسیدند تا رقیبی جدی برای ایرپادزهای اپل باشند. بزرگ‌ترین تغییر این محصولات به بازطراحی آن‌ها مربوط می‌شود؛ جایی‌که کم‌تر کسی توقع تغییرش را داشت. به‌هرحال، اگر خواهان بادزهای جدید سامسونگ هستید - و خصوصاً به استفاده از بادزهای داخل گوشی این برند عادت داشته‌اید - باید تغییر را بپذیرید و با آن کنار بیایید.

گلکسی بادز ۳ طراحی زیبا و جالبی دارد؛ طوری‌که ظاهر گوشی‌ها و کیس بسیار شیک‌تر به‌نظر می‌رسد و کاربران بیشتری هم از آن استقبال می‌کنند. باوجود طراحی زیباتر، اما این مدل در زمینه ارگونومی پسرفت داشته و سهولت استفاده از آن مانند قبل نیست. کیفیت صدای بادز ۳ اکثر کاربران را راضی می‌کند و اگر گوشی سامسونگ داشته باشید، حس رضایت درونی‌تان به‌دلیل پشتیبانی از کدک Samsung Scalable و صدای های‌فای ۲۴ بیتی به‌اوج می‌رسد. به‌هرحال صدای این هدفون در سطح پرچمداران نیست و هنوز یک پله تا رسیدن به این رده فاصله دارد. ویژگی‌های نرم‌افزاری، ژست‌های لمسی مخصوص و شارژدهی نهایی باتری گلکسی بادز ۳ نیز این مدل را به گزینه‌ای نسبتاً ارزشمند تبدیل کرده که هنوز برای کاهش قیمت جا دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی