ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شرکت Synopsys
مالی و سرمایه گذاری

سیناپسیس شرکت نرم‌افزاری Ansys را به قیمت 34 میلیارد دلار خریداری می‌کند

این یکی از بزرگ‌ترین معاملات انجام‌شده در سال‌های اخیر صنعت فناوری محسوب می‌شود.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

شرکت طراحی و توسعه نرم‌افزار نیمه‌هادی سیناپسیس (Synopsys) اعلام کرد که شرکت نرم‌افزاری مهندسی و طراحی محصول انسیس (Ansys) را در معامله‌ای به‌ ارزش تقریبی 35 میلیارد دلار خریداری می‌کند. این خرید یکی از بزرگ‌ترین معاملات انجام‌شده در سال‌های اخیر صنعت فناوری محسوب می‌شود.

براساس گزارش CNBC، سیناپسیس تقریباً 390 دلار به‌ازای هر سهم پرداخت خواهد کرد که این میزان شامل 197 دلار به‌ازای هر سهم به‌صورت نقدی و تقریباً یک‌سوم سهم آن برای هر سهم Ansys می‌شود. انتظار می‌رود که معامله بین دو شرکت در نیمه اول سال 2025 بسته شود و طرفین تا آن زمان در انتظار دریافت تأییدیه‌های نظارتی و سهامداران باشند.

«ساسین قاضی»، مدیرعامل سیناپسیس، طی یک کنفرانس تلفنی اعلام کرد که پس از ادغام دو شرکت با یکدیگر، سهامداران انسیس مالک 16.5 درصد از Synopsys خواهند شد. همچنین سیناپسیس برای سه‌ماهه منتهی به 31 اکتبر 2023، دارایی‌های نقدی و معادل نقدی خود را 1.4 میلیارد دلار گزارش کرده بود.

رشد سهام شرکت Synopsys

انتشار این گزارش باعث شد که سهام سیناپسیس روند رو‌به‌رشد پیدا کند. پس از انتشار گزارش‌های اولیه در روز سه‌شنبه، سهام این شرکت 3 درصد افزایش پیدا کرد. البته سهام انسیس حدود 5 درصد سقوط کرده است. نکته قابل‌توجه دیگر اینکه نشریه وال‌استریت ژورنال در دسامبر سال گذشته گزارشی درباره مذاکره این دو شرکت منتشر کرده بود که این گزارش باعث سقوط 12 درصدی سهام سیناپسیس و سقوط 14 درصدی سهام Ansys شد.

هدف این خرید گسترش پایگاه مشتریان سیناپسیس و محصولات آن است. Synopsys یکی از معدود شرکت‌های بزرگی است که برای طراحی نیمه‌رساناها نرم‌افزار تولید می‌کند. این شرکت مستقر در کالیفرنیا در درجه اول با Cadence Design Systems Inc رقابت می‌کند. درمقابل، Ansys نرم‌افزار شبیه‌سازی تولید می‌کند که مهندسان می‌توانند از آن برای پیش‌بینی نحوه عملکرد محصولات استفاده کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی