ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مالی و سرمایه گذاری

قیمت روز طلا و سکه [دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴]

هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد یک میلیون تومانی امروز وارد کانال ۱۹ میلیون تومان شد، قیمت سکه نیز افزایش یافت.

آوا فلاح
نوشته شده توسط آوا فلاح تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۸

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

بازار طلا و سکه که در روزهای ابتدایی هفته جاری با ثبات نسبی همراه بود، در معاملات امروز دوباره به مدار نوسان بازگشت و قیمت‌های جدیدی را ثبت کرد. بر این اساس، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش یک میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به ۱۹ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان رسید. 

به  گزارش دیجیاتو، بررسی سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران نشان می‌دهد که هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار به ۱۹ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است. در بازار مسکوکات نیز سکه طرح جدید که دیروز ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورده بود، امروز عدد ۱۹۸ میلیون تومان را ثبت کرد. 

همچنین قیمت نیم‌سکه به ۱۰۰ میلیون تومان و ربع‌سکه به ۵۹ میلیون تومان تغییر یافت و سکه گرمی نیز با نرخ ۲۷ میلیون تومان معامله شد.


خرید طلا از طلالند


آوا فلاح
آوا فلاح

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی