ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مالی و سرمایه گذاری

ریزش طلا و نقره در بازارهای جهانی ادامه دارد

طلا از سقف تاریخی خود 18 درصد و نقره 40 درصد کاهش داشتند.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۱

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

بامداد امروز و با بازگشایی بازارهای جهانی شاهد ریزش قابل توجه قیمت طلا و نقره بودیم. طلا از سقف تاریخی خود 18 درصد و نقره 40 درصد کاهش داشته‌اند.

به گزارش دیجیاتو انس جهانی طلا در لحظه تنظیم این خبر 4653 دلار قیمت خورده و انس نقره نیز حوالی 77 دلار معامله می‌شوند.

آخرین باری که طلا در این سطح معامله می‌شد به 15 روز پیش باز می‌گردد. سطحی که به اعتقاد کارشناسان بازارهای مالی، سطح حمایتی مهمی برای قیمت این فلز گران‌بهاست.

نقره نیز آخرین بار چنین سطوح قیمتی را تقریبا یک ماه پیش دیده بود و دوباره به این سطح بازگشته است.

چه آینده‌ای در انتظار طلا است؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش می‌توانید گفتگوی دیجیاتو با مجید شجاعی، کارشناس بازارهای مالی را ببینید.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی