ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
نرخ تورم
مالی و سرمایه گذاری

تورم اسفند ماه اعلام شد: ۵۰.۶ درصد سالانه

خانوارهای کشور به طور میانگین، ۷۱.۸ درصد بیشتر از اسفند ماه ۱۴۰۳ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۷:۴۳

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

طبق اعلام مرکز آمار، در اسفند ۱۴۰۴ شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوارهای کشور نسبت به ماه قبل ۵.۶ درصد، نسبت به اسفند پارسال ۷۱.۸ درصد و در ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۵۰.۶ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، در اسفند ماه ۱۴۰۴، شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوارهای کشور به عدد ۵۴۲.۳ رسیده است که نسبت به ماه قبل ۵.۶ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل ۷۱.۸ درصد افزایش و در ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۵۰.۶ درصد افزایش داشته است.

تورم نقطه به نقطه

منظور از تورم نقطه به نقطه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است. در اسفند ماه ۱۴۰۴، تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور، ۷۱.۸ درصد بوده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، ۷۱.۸ درصد بیشتر از اسفند ماه ۱۴۰۳ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

تورم نقطه به نقطه اسفند ماه ۱۴۰۴ در مقایسه با ماه قبل ۳.۷ واحد درصد افزایش داشته است.

تورم ماهانه

منظور از تورم ماهانه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه قبل است. در اسفند ماه ۱۴۰۴، تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۵.۶ درصد بوده است.

تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۸.۶ درصد و برای گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، ۳.۵ درصد بوده است.

نرخ تورم سالانه

منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است. در اسفند ماه ۱۴۰۴، نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به ۵۰.۶ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۳.۱ واحد درصد افزایش یافته است.

نرخ تورم سالانه کشور در اسفند ماه ۱۴۰۴، برابر ۵۰.۶ درصد است که دامنه تغییرات آن برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۴۹.۲ درصد برای دهک دهم، تا ۵۴.۲ درصد برای دهک دوم است.

بر این اساس ، فاصله تورمی دهک‌ها در این ماه به ۵.۰ واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (۴.۱ واحد درصد) ۰.۹ واحد درصد افزایش داشته است.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (16 مورد)
  • Marcus
    Marcus | ۱۲ فروردین ۱۴۰۵

    رابرت با این وضعیت دیگه حتی نمیتونم تو باک تویوتا کمری ام شیر کم چرب 1 درصد بریزم😓

  • Teresa-Lisbon
    Teresa-Lisbon | ۱۰ فروردین ۱۴۰۵

    اصلا مدیریت حضرات در تمامی عرصه ها تو کل دنیا مثال زدنیه!

  • si47ash
    si47ash | ۱۰ فروردین ۱۴۰۵

    البته ضربدر ۱۰. چون ۵۰٪ که برای ایران شوخی دستیه!! وقتی شب می‌خوابی صبح بیدار می‌شی دو برابر میشه یعنی حداقل ۲۰۰٪ تورم هست.

  • murad
    murad | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    نگران نباشید ما رسیدیم به خود قله 🤣🤣
    خوب نوک قله نه اب هست نه غذا نه اینترنت تازه پاتون هم ممکنه لیر بخوره به فنا برید
    پس نوک قله امنیت هم نباید باشه
    ما الان رسیدیم نوک قله

  • Taha_Badbakht
    Taha_Badbakht | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    خدایا شکرت بابت این همه نعمت

  • erffon
    erffon | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    خداروشکر امنیت ... 🧐 عه نه اونم نداریم
    هیچی پس.

  • M1110
    M1110 | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    چیز جدیدی نیست

  • Homayon
    Homayon | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    دوستان پیشرفات و وحدت ملی زیر سایه امنیت ملی رو به زیبایی دارید مشاهده می کنید دیگه؟

  • Im_miuz
    Im_miuz | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    نزدیک قله ایم نا امیدی ممنوع(شایدم قله ...)

    • Mrmohsenkarimi
      Mrmohsenkarimi | ۹ فروردین ۱۴۰۵

      😁

  • Abcdefg81
    Abcdefg81 | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    ما رکورد زدیم😂😂😂

    • SpartanML
      SpartanML | ۹ فروردین ۱۴۰۵

      مطمئنی؟ فکر میکنم بیشتر این رکورد ما روز زده!

  • afghah
    afghah | ۹ فروردین ۱۴۰۵

    ۱۹۵ شکایت بر پایه قطعی اینترنت را نمی‌پذیرد، من تماس گرفته‌ام.

مطالب پیشنهادی