ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
پیشنهاد خرید ۵۵.۵ میلیارد دلاری eBay توسط گیم‌استاپ
مالی و سرمایه گذاری

گیم‌استاپ پیشنهاد ۵۵.۵ میلیارد دلاری برای خرید eBay ارائه داد

این پیشنهاد eBay را بسیار بالاتر از ارزش فعلی بازار قیمت‌گذاری کرده است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

شرکت GameStop پیشنهادی به ارزش ۵۵.۵ میلیارد دلار برای خرید غول تجارت الکترونیک، eBay، ارائه کرده است. این پیشنهاد که ترکیبی از پول نقد و سهام است، eBay را بسیار بالاتر از ارزش فعلی بازار قیمت‌گذاری کرده و «رایان کوهن»، مدیرعامل گیم‌استاپ، وعده تحولی ساختاری در هزینه‌ها و استراتژی‌های عملیاتی را داده است. با وجود جهش سهام ای‌بی در پی این خبر، تحلیلگران نسبت به پایداری این ادغام و مسائل مالی آن هشدار می‌دهند.

گیم‌استاپ رسماً اعلام کرده که قصد دارد با پرداخت ۱۲۵ دلار به ازای هر سهم، ای‌بی را از آن خود کند. این رقم نشان‌دهنده سود ۲۰ دلاری نسبت به قیمت بسته‌شده سهام در روز جمعه است. درحالی‌که ارزش فعلی بازار گیم‌استاپ فقط ۱۱.۹ میلیارد دلار است، این شرکت برای تأمین مالی این معامله غول‌آسا، تعهدی کتبی از TD Securities دارد که قرار است به آن ۲۰ میلیارد دلار وام اعطا کند.

پیشنهاد خرید ۵۵.۵ میلیارد دلاری eBay توسط گیم‌استاپ

رایان کوهن که می‌خواهد مدیریت شرکت ادغام‌شده را در دست بگیرد، طرحی تهاجمی برای کاهش هزینه‌ها ارائه داده است. او متعهد شده که ظرف یک سال، ۲ میلیارد دلار از هزینه‌های عملیاتی ای‌بی بکاهد که ۱.۲ میلیارد دلار آن مستقیماً از بخش فروش و بازاریابی کسر خواهد شد. نکته قابل توجه در این پیشنهاد، ساختار پاداش کوهن است؛ او اعلام کرده که هیچ حقوق ثابت، پاداش نقدی یا مزایای پایان خدمت دریافت نخواهد کرد و درآمد او صرفاً بر مبنای عملکرد و موفقیت شرکت جدید محاسبه خواهد شد.

کوهن که از سال ۲۰۲۳ هدایت گیم‌استاپ را برعهده دارد، همیشه از سرعت پایین انتقال این شرکت به فضای آنلاین انتقاد کرده است. او معتقد است ۱۶۰۰ فروشگاه فیزیکی فعال گیم‌استاپ در آمریکا می‌تواند به عنوان یک زیرساخت و شبکه ملی برای ای‌بی عمل کند تا این شرکت بتواند در حوزه‌های مختلف تجارت گوی سبقت را از رقبا برباید. ای‌بی که از سال ۱۹۹۵ فعال است، اکنون ۱۳۶ میلیون کاربر دارد اما به گفته گیم‌استاپ، هزینه‌های بازاریابی آن با نرخ جذب کاربر همخوانی ندارد.

انتشار این خبر بلافاصله باعث رشد ۱۳ درصدی سهام ای‌بی در معاملات پس از وقت اداری شد. بااین‌حال، کارشناسان نسبت به این ادغام خوش‌بین نیستند. به باور آنها، این معامله بیش از آنکه به نفع ای‌بی باشد، راهی برای افزایش اعتبار و ارزش گیم‌استاپ است و می‌تواند ای‌بی را زیر بار بدهی‌های سنگین گیم‌استاپ غرق کند.

نام گیم‌استاپ با پدیده «سهام میم» گره خورده است. در دوران کرونا، این شرکت با حمایت ارتش سرمایه‌گذاران خرد در ردیت، توانست برخلاف پیش‌بینی‌های منفی صندوق‌های پوشش ریسک، ارزش خود را به‌طور جنون‌آمیزی افزایش دهد. حال این شرکت که زمانی نماد نوسان و هیجان بازار بود، قصد دارد با تصاحب ای‌بی، جایگاه خود را به عنوان یک بازیگر جدی در دنیای تجارت الکترونیک تثبیت کند.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Curbyourenthusiasm
    Curbyourenthusiasm | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵

    اینترنت اینترنت اینترنت اینترنت 😭

  • sezmabt
    sezmabt | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵

    در ادامه پیام قبلی اضافه کنم که موقع انتشار پیام، فاصله هایی که بین خطوط گذاشته میشه، تا به نوعی بند نویسی (پاراگراف بندی) انجام بشه، حذف میشه. و حذف این فاصله های بین خطوط، بند نویسی رو از بین میبره و ظاهر پیام رو زشت و بی ریخت میکنه؛ که این مشکل هم قبلا وجود نداشت و از زمانی که بخش دیدگاه ها رو به روزرسانی کردید، به وجود اومده.
    لطفا رفعش کنید. سپاسگزارم.

  • sezmabt
    sezmabt | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵

    سلام به دیجیاتو. لطفا اگه میشه محدودیت تعداد نویسه ها (کاراکترها)ی مجاز در هر دیدگاه رو افزایش بدید. قبلا که محدودیتی وجود نداشت میشد دیدگاه های طولانی رو در قالب یک پیام منتشر کرد، اما از ابتدای امسال که بخش دیدگاه ها رو به روز رسانی کردید. تعداد نویسه های مجاز به ۶۵۰ کاهش پیدا کرده که حقیقتا خیلی کمه و آدم مجبور میشه یک دیدگاه رو در قالب چند پیام منتشر کنه.
    جالبه که بدونید توی سایت همسایه هم قبلا تا ۱۰۰۰ نویسه مجاز بود که اخیرا به ۲۰۰۰ نویسه افزایشش دادن. تازه اون زمان وضع شما بهتر بود چون اصلا محدودیتی نمیذاشتید، اما اخیرا چنین محدودیتی اعمال کردید که نوعی پسرفت به شمار میره.
    لطفا این مشکل رو برطرف کنید. با سپاس.

مطالب پیشنهادی