ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
خرید eBay توسط GameStop
مالی و سرمایه گذاری

خرده‌فروشی گیم‌استاپ به‌دنبال خرید eBay است

پیشنهاد گیم‌استاپ یک نکته عجیب دارد.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

به گزارش وال استریت ژورنال، خرده‌فروشی گیم‌استاپ در تلاش است تا پیشنهادی برای خرید eBay ارائه دهد. مدیرعامل گیم‌استاپ، «رایان کوهن»، ظاهراً قصد دارد ارزش بازار این خرده‌فروشی بازی‌های ویدیویی را به رشد بیش از ۱۰ برابری برساند و خرید eBay به این امر کمک شایانی خواهد کرد.

گیم‌استاپ برای خرید eBay باید ۴ برابر ارزش خودش را بپردازد

در زمان نگارش این مطلب، ارزش بازار eBay به حدود ۴۶ میلیارد دلار می‌رسد؛ درحالی‌که ارزش گیم‌استاپ تقریباً یک‌چهارم آن، یعنی ۱۲ میلیارد دلار است. ظاهراً این خرده‌فروشی گیمینگ فعلاً درحال خرید بخشی از سهام eBay، پیش‌از ارائه پیشنهاد اصلی است. اگر خرید eBay توسط این شرکت با جواب منفی روبه‌رو شود، گیم‌استاپ می‌تواند پیشنهادش را مستقیماً تسلیم سهامداران این شرکت کند.

خرید eBay

ظاهراً جزئیات نهایی این معامله تا پایان ماه جاری میلادی نهایی خواهد شد؛ اما درحال‌حاضر از قیمت و مفاد قرارداد گیم‌استاپ برای خرید eBay اطلاعات مؤثقی در دست نیست. البته ماهیت این قرارداد نیز به‌خودی خود عجیب است؛ مخصوصاً آن‌جایی که گیم‌استاپ برای تصاحب شرکتی با چهار برابر ارزش خود خیز بر‌می‌دارد.

سرمایه‌دار میلیاردر گیم‌استاپ که حالا عنوان مدیرعاملی آن را نیز یدک می‌کشد، از ژانویه ۲۰۲۱ به هیئت مدیره پیوست و در سپتامبر ۲۰۲۳ نیز به جایگاه فعلی‌اش رسید. به‌لطف او حالا گیم‌استاپ به سود چشمگیری دست یافته است. گیم‌استاپ برای رایان کوهن بسته پاداش ۳۵ میلیارد دلاری تعیین کرده که او برای رسیدن به آن، باید درآمد ناخالص سالانه و ارزش بازار شرکت را به‌ترتیب به ۱۰ و ۱۰۰ میلیارد دلار برساند. با این چشم‌انداز، ظاهراً مدیرعامل گیم‌استاپ قصد دارد با خرید eBay هرچه زودتر به این پاداش کلان برسد.

نیما جلالی
نیما جلالی
نویسنده و مجری بخش سخت‌افزار و بررسی

نیما از همون اول می‌دونست چی می‌خواد و مستقیم وارد حوزه مورد علاقش، یعنی تولید محتوای حوزه فناوری شد. عشقش بررسی و به‌چالش کشیدنه و دوست داره با گجتای روز سروکار داشته باشه. الانم مشغول تحصیل توی رشته مهندسی کامپیوتره.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • A_random_t7pical_Persian_dude
    A_random_t7pical_Persian_dude | 3 هفته قبل

    دوستان آیا ebay به گوگل و آلفابت ربطی داره؟
    چون رنگ های لوگوش دقیقا همون رنگ های گوگله

    • Mamin_real
      Mamin_real | 3 هفته قبل

      خیر

  • NickFrost
    NickFrost | 3 هفته قبل

    eBay به چه خواری و خفتی افتاده خدایی، یه زمانی ‌غولی بود واسه خودش

  • Yurili
    Yurili | 3 هفته قبل

    یاد رالف خرابکار دو افتادم که میخواستن از طریق اینترنت از eBay فرمون بازی شوگر راش رو بخرن. رالف خرابکار اینترنت داره میتونه ویدئوی زنبوری و منتشر کنه ما هنوز نمیتونیم توی اپارات کامنت بذاریم.

  • snowman
    snowman | 3 هفته قبل

    همنطور که دوستمون اشاره کردن، مؤسس شرکت eBay ایرانی‌تبار هست.
    ده ها هزار نفر از این نوع افراد داخل ایران هستن و متأسفانه استعدادشون به هدر میره.
    پس هر وقت شرایطشون رو داشتین، از کشور برین و برای ایران بهتر، برای ساختن وطن، تلاشتونو بکنید و در زمان مناسب و ایده‌آل برگردید.

  • Anothing
    Anothing | 3 هفته قبل

    موسس ebay هم ایرانیه ولی تو ایران نبوده. پاریس دنیا اومده و تو آمریکا بزرگ شده. دمش گرم.
    حیف ایران و ایرانی که اینطور تباه شد.

  • XNXX
    XNXX | 3 هفته قبل

    خستم از ویدیو های تکراری که برام عادی شدن

مطالب پیشنهادی