ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مالی و سرمایه گذاری

دامنه نوسان صندوق‌های نقره ۱۰ درصد تعیین شد

قرار بود دامنه نوسان به ۴ درصد کاهش پیدا کند

زهرا کرمی
نوشته شده توسط زهرا کرمی تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۳

بر اساس اطلاعیه‌ بورس کالا دامنه نوسان صندوق‌های نقره و گواهی سپرده شمش نقره ۱۰ درصد تعیین شد. این در حالی است که رحمان آراسته، مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا، در اواخر دی ماه اعلام کرده بود که از ۲۸ دی ماه دامنه نوسان صندوق‌های نقره از ۱۰ به ۴ درصد کاهش می‌یابد.

لازم به ذکر است که صندوق‌های نقره از ۲۲ دی ۱۴۰۴ راه‌اندازی و درحال‌حاضر با نمادهای نقرابی، سیمین و سیلور وارد بازار صندوق‌های قابل معامله بورس کالا شده‌اند.

همچنین آراسته در ۸‌ بهمن‌ماه اعلام کرد که پیرو مصوبه هیئت‌مدیره بورس کالا و مذاکرات صورت گرفته با مدیرعامل این شرکت دستور داد تا اطلاع ثانوی، سقف دارایی مشتریان حقیقی و حقوقی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر نقره به میزان هر کد، ۵۰۰ واحد تعیین شود.

این تغییرات در دامنه نوسان معمولا به‌عنوان تلاشی برای مدیریت ریسک و مهار نوسان‌های شدید در بازارسرمایه صورت می‌گیرد.


خرید نقره از طلالند


زهرا کرمی
زهرا کرمی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی