ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انویدیا و اپل
مالی و سرمایه گذاری

پاسخ مثبت بازار به توافق آمریکا و چین؛ سهام شرکت‌های فناوری به‌شدت رشد کردند

چین اصلی‌ترین بازیگر زنجیره تأمین شرکت‌های فناوری است.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۲

پس از توافق ایالات متحده و چین برای کاهش تعرفه‌ها به مدت ۹۰ روز، ارزش سهام شرکت‌های فناوری و تراشه‌سازی در بورس پیش از شروع ساعات رسمی بازار با افزایش تقاضا همراه شد.

به گزارش CNBC، شرکت‌های نیمه‌هادی و سازندگان تلفن‌های هوشمند ازجمله شرکت‌هایی هستند که در جنگ تعرفه‌ای میان آمریکا و چین ضرر زیادی کرده‌اند. این شرکت‌ها عمدتاً برای تولید کالاهای خود به چین وابسته‌اند و اعمال تعرفه‌های سنگین اصلی‌ترین بازیگر زنجیره تأمین آنها، چین، را تهدید می‌کند.

رشد سهام شرکت‌های فناوری در واکنش به خبر توافق تجاری آمریکا و چین

اوایل هفته جاری، پس از مذاکرات ایالات متحده و چین در ژنو سوئیس، سرمایه‌گذاران شاهد افزایش ارزش سهام شرکت‌های فناوری و تراشه‌سازی بودند. در بازار بورس آمریکا، ارزش سهام انویدیا در معاملات پیش از بازار حدود ۵ درصد افزایش داشت. این افزایش ارزش سهام برای شرکت‌های AMD، کوالکام و Broadcom نیز بیش از ۶ درصد گزارش شد.

ارزش سهام سایر شرکت‌های زنجیره تأمین صنعت نیمه‌هادی نیز با رشد همراه بود؛ برای نمونه، ارزش سهام شرکت Marvell Technology در معاملات پیش از بازار ۸.۵ درصد افزایش یافت. TSMC، به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه در جهان، نیز شاهد افزایش حدود ۵ درصدی سهام خود در بورس ایالات متحده بود.

همچنین بعد از اعلام خبر توافق موقت چین و آمریکا ارزش سهام شرکت‌های اپل و آمازون به‌ترتیب ۷ و ۸ درصد رشد کرد. اغلب فروشندگان فعال در آمازون چینی هستند.

بازار بورس اروپا نیز واکنش مثبتی به توافق تجاری آمریکا و چین نشان داد. ارزش سهام شرکت ASML که تولیدکننده تجهیزات پیشرفته برای تولید تراشه است در بازار بورس ۴ درصد افزایش یافت. سهام Infineon نیز با رشد قابل‌توجهی همراه بود.

نمایندگان تجاری ایالات متحده و چین در مذاکرات خود در سوئیس توافق کردند اعمال تعرفه‌ها را مدت حداقل ۹۰ روز کاهش دهند. چین پذیرفت تعرفه اعمال‌شده روی کالاهای آمریکایی را از ۱۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش دهد. در مقابل، ایالات متحده هم تعرفه واردات کالا از چین را از ۱۴۵ درصد به ۳۰ درصد کاهش داد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی