ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
اپل ویژن پرو
گجت ها

اپل از هدست‌های ویژن دست نمی‌کشد؛ تمرکز تیم توسعه‌دهنده روی عینک هوشمند

برخلاف شایعات اخیر مبنی‌بر توقف پروژه اپل ویژن پرو، گزارش‌های جدید تأیید می‌کنند که گروه محصولات ویژن همچنان فعال است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره پایان کار هدست‌های واقعیت ترکیبی اپل شنیدیم، اما واقعیت ماجرا ظاهراً با شایعات تفاوت بسیاری دارد. برخلاف ادعاهای مطرح‌شده مبنی‌بر انحلال تیم توسعه یا شکست پروژه، شواهد نشان می‌دهد که اپل ویژن پرو و تیم توسعه‌دهنده آن نه‌تنها به پایان راه نرسیده‌اند، بلکه در حال گذار به مرحله جدیدی از تکامل هستند که شاید یکی از خروجی‌های آنها اپل گلس باشد.

به گفته «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، اگرچه تغییر سازمان‌دهی در گروه محصولات ویژن رخ داده، اما روند توسعه این تکنولوژی متوقف نشده و هنوز فعال است.

هدست‌های ویژن اپل

برای درک بهتر وضعیت فعلی هدست‌های ویژن، باید نگاهی به تاریخچه این پروژه بیندازیم. همه چیز از سال ۲۰۱۶ و با تشکیل یک گروه پروژه‌های ویژه تحت هدایت «مایک راکول» (Mike Rockwell) آغاز شد. پس از معرفی رسمی محصول در ژوئیه ۲۰۲۳ و عرضه آن در فوریه ۲۰۲۴ با فروش تقریبی ۶۰۰ هزار واحد در سال اول، اپل تغییرات مدیریتی را اعمال کرد.

در اکتبر ۲۰۲۵، اپل نسخه به‌روزشده‌ای از این هدست را با تراشه M5 روانه بازار کرد تا ثابت کند به جدیدترین سخت‌افزارها برای این رده از محصولات متعهد است. سپس مدتی قبل شایعاتی منتشر شد که می‌گفتند اپل از اپل ویژن پرو دست کشیده و کل گروه محصولات ویژن منحل شده است. اکنون به گفته منابع آگاه، گروه محصولات ویژن به‌طور کامل منحل نشده است. «گرگ جازویاک»، مدیر بازاریابی اپل، نیز در آوریل ۲۰۲۶ اگرچه اعتراف کرد که زمان دقیق جایگزینی کامل پردازش فضایی (Spatial Computing) با کامپیوترهای سنتی مشخص نیست، اما این محصول را دریچه‌ای به سوی آینده توصیف کرد.

درکل تناقض در گزارش‌های خبری احتمالاً از ساختار اداری منحصربه‌فرد اپل نشأت می‌گیرد. اپل به ندرت تیم‌های کاملا مجزا برای یک محصول ایجاد می‌کند و پروژه ویژن یا Project Titan استثنا بودند.

اکنون اپل بخشی از نیروهای زبده خود را به بخش‌های دیگر منتقل کرده است، اما این به معنای پایان کار گروه محصولات ویژن نیست. این تیم به احتمال زیاد روی پروژه بلندپروازانه‌تری به نام اپل گلس کار می‌کند که قرار است عینک‌های واقعیت افزوده را به بازار عرضه کند. دلیل عدم معرفی نسخه سبک‌تر یا عینک‌های جدید نیز احتمالاً محدودیت‌های فناوری است، نه بی‌علاقگی اپل به این حوزه. درنهایت، معرفی سیستم‌عامل visionOS 27 در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل در تاریخ ۸ ژوئن، به این شایعات پایان خواهد داد و تضمین می‌کند که پشتیبانی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از ویژن پرو با قدرت ادامه دارد.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Bvdyids
    Bvdyids | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

    ب نظرم هنوز۵تاورژن کارداریم تااون چیزی ک باید
    شمافرض کن مث خودم ی آدم عینکی هستیواز صبح ک بیدارمیشی تا شب عینک ب چشمته
    بدون استفاده زیر فشار از قابلیت های هوش مصنوعی و پنجره ها و غیره حداقل ۱۶ ساعت شارژ دهی میخوایم دیگ.
    ی پتنت دیگ بزنه شارژرشو با یه سیم نازک تلفیق کنه با کمربند ی M9 کم مصرف هم بزنه روش تموم

  • Alimazloom
    Alimazloom | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

    آینده دست عینک هوش مصنوعی نیفته همچین بی راه هم نرفته متا

مطالب پیشنهادی