ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

عینک متا
گجت ها

متا روی عینک هوش هوشمند 1000 دلاری با یک نمایشگر کوچک کار می‌کند

نسخه دوم این عینک هوشمند با دو صفحه نمایش طراحی می‌شود و عرضه آن احتمالاً برای سال ۲۰۲۷ خواهد بود.

امیررضا فروزان
نوشته شده توسط امیررضا فروزان | ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۰

متا روی ساخت و معرفی عینک واقعیت افزوده (AR) جدیدی با اسم رمز «Hypernova» کار می‌کند. این عینک نمایشگری روی لنز سمت راست خود دارد که قابلیت‌های جذابی به کاربر می‌دهد. بااین‌وجود، متا نگران سازگاری سیستم‌عامل و نرم‌افزارهاست تا تجربه کاربری کاربران را تحت‌تأثیر قرار ندهد.

عینک واقعیت افزوده هایپرنوا احتمالاً قیمت بالای 1000 دلار خواهد داشت و شاید بعضی نسخه‌های آن هم با قیمت 1300 یا 1400 دلار به بازار بیایند. ویژگی‌های پیشرفته‌تر و احتمال عرضه هم‌زمان دستبند عصبی «Ceres» باعث شده تا این عینک نسبت به مدل قبلی 299 دلار گران‌تر باشد.

اطلاعات لورفته از متا حاکی از آن است که این شرکت می‌خواهد عینک‌هایی با کاربری مختلف به بازار عرضه کند. یکی از آنها ظاهراً عینک‌هایی با مارک Oakley است که به ورزشکاران تعلق دارد. نسخه بعدی این عینک، هایپرنوا ۲ هم با دو صفحه نمایش طراحی می‌شود و عرضه آن احتمالاً برای سال ۲۰۲۷ خواهد بود.

مشخصات احتمالی عینک واقعیت افزوده متا

طبق گفته «مارک گرمن»، خبرنگار حوزه فناوری، نمایشگر عینک متا نوتیفیکیشن‌های موبایل را نشان می‌دهد و کاربران از طریق عینک به گالری و مسیریابی نقشه گوگل دسترسی دارند. همچنین این عینک نسبت به عینک Ray-Ban متا رزولوشن دوربین بالاتری خواهد داشت. علاوه‌براین، متا احتمالاً هوش مصنوعی را به این عینک می‌آورد و کاربران می‌توانند از ابزارهایی مثل شناسایی اشیا و ترجمه زبان استفاده کنند.

عینک آتی متا احتمالاً شبیه بقیه عینک‌های این شرکت طراحی خواهد شد و انتظار می‌رود کنترل‌های فیزیکی آن هم مشابه عینک Ray-Ban عمل کند؛ متا در این عینک دکمه‌‌های فیزیکی برای کنترل دوربین داخلی و عکس‌گرفتن تعبیه کرده بود و کاربران با حرکت‌دادن انگشت در امتداد حسگر خازنی سمت راست می‌توانستند بلندگوها را کنترل کنند.

عینک Ray-Ban متا

اما چالش اصلی ری-بن و سایر عینک‌ها سیستم نرم‌افزاری آنهاست. معمولاً شرکت‌های سازنده گوشی روی اینکه کدام برنامه یا دستگاه‌ها با گوشی‌ها سازگارند کنترل بیشتری دارند. همین باعث شده که متا نتواند آنطور که می‌خواهد اپلیکیشن‌ها و برنامه‌هایش را روی سیستم‌عامل‌ها طراحی کند.

مثلاً عینک هایپرنوا برای انتقال عکس‌ها از عینک به گوشی با اپ «Meta View» کار می‌کند که خیلی کاربرپسند نیست و به سیستم‌عامل‌های خاصی محدود می‌شود. از طرفی «مارک زاکربرگ» مدیرعامل متا، بارها از مشکلات عینک‌های این شرکت و سایر دستگاه‌ها با iOS انتقاد کرده بود و نمی‌خواهد عینک جدید هم به مشکلات عینک‌های قبلی این شرکت دچار شود.

امیررضا فروزان

امیررضا فروزان جوان‌ترین عضو دیجیاتوئه که علاقه‌زیادی به دنیای هوش مصنوعی و استارت‌آپ‌ها داره، شیمی رشته دانشگاهیشه و گوش‌دادن به راک‌ومتال، دیدن بازی‌های بارسا و فیلم‌دیدن از سرگرمی‌های رایجشه

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی