ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گجت Omi
گجت ها

این گجت هوش مصنوعی 89 دلاری می‌خواهد فکر شما را بخواند

گجت Omi یک همراه هوش مصنوعی است که روی شقیقه قرار می‌گیرد و با سیگنال‌های مغزی متوجه می‌شود که چه زمانی با او حرف می‌زنید.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ دی ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۰

در نمایشگاه CES 2025 که در لاس‌وگاس آمریکا درحال برگزاری است، محصولات عجیب زیادی معرفی شده است. یکی از این محصولات یک همراه هوش مصنوعی به‌نام Omi است که می‌توانید آن را با بند دور گردن بیندازید و با هوش مصنوعی صحبت کنید، یا روی شقیقه خود قرار دهید تا دستگاه سیگنال‌های مغزی شما را بخواند.

به‌گزارش تک‌کرانچ، استارتاپی به‌نام Based Hardware که در سن‌فرانسیسکو مستقر است، دستگاه پوشیدنی کوچکی موسوم به Omi با قیمت 89 دلار را معرفی کرده که یک دستیار هوش مصنوعی را در انجام کارهای مختلف در کنار شما قرار می‌دهد.

گجت هوش مصنوعی Omi رابط مغزی دارد

گجت Omi به 2 شکل قابل استفاده است. می‌توانید آن را مثل گردن‌بند دور گردن خود آویزان کنید تا با فرمان Hey Omi فعال شود و پاسخ سؤالات شما را بدهد. همچنین، این استارتاپ ادعا می‌کند که می‌توانید Omi را با چسب طبی به کنار سر خود بچسبانید و با یک «رابط مغزی» اجازه دهید هوش مصنوعی متوجه شود چه زمانی با دستگاه صحبت می‌کنید.

در آزمایشی که «نیک شِوچنکو»، بنیان‌گذار Based Hardware در CES به‌نمایش گذاشت، او درحالی‌که Omi را به شقیقه خود وصل کرده بود، بدون اشاره به نام این دستگاه در میانه گفتگو با حاضران، چشمانش را بست، تمرکز کرد و سؤالی را بدون مخاطب مشخص پرسید. چند ثانیه بعد نوتیفیکیشنی روی گوشی خود دریافت کرد که حاوی پاسخ سؤال از سوی Omi بود.

این گجت کوچک شباهت بسیار زیادی به گجت دیگری موسوم به Friend دارد که چند ماه پیش توسط یک استارتاپ دیگر معرفی شده بود. شوچنکو در واقع معتقد است که Friend ایده آنها را دزدیده و Omi هم در گذشته Friend نامیده می‌شد، اما نامش را تغییر داد تا مخاطبان دچار اشتباه نشوند.

Omi در‌حال‌حاضر فقط یک کانال مغزی را متوجه می‌شود و یک الکترود دارد، بنابراین وقتی روی شقیقه قرار می‌گیرد، تنها می‌تواند متوجه شود که چه زمانی با او حرف می‌زنید و چه زمانی درحال صحبت با او نیستید. اما این استارتاپ درنهایت می‌خواهد گجت آنها قادر به درک افکار شما و ذخیره‌سازی آنها باشد. شوچنکو مدعی است که ظرف دو سال می‌تواند به این مهم دست پیدا کند.

گجت Omi از سه‌ماهه دوم سال 2025 راهی بازار می‌شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی