ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
هدست Project Moohan سامسونگ
گجت ها

سامسونگ هفته آینده هدست Project Moohan را معرفی می‌کند

این محصول در آخرین روز مهرماه در رویدادی با نام «Worlds Wide Open» معرفی خواهد شد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۰

شرکت سامسونگ سرانجام آماده است تا جزئیات بیشتری از هدست واقعیت ترکیبی Project Moohan خود اعلام کند. غول کره‌ای اعلام کرده که در تاریخ 30 مهر ساعت 05:30 بامداد به وقت ایران، رویدادی با نام «Worlds Wide Open» برگزار خواهد شد که در آن جزئیات این دستگاه ارائه می‌شود.

هدست Project Moohan سامسونگ

طبق اطلاعات فعلی، هدست سامسونگ بر پایه پلتفرم اندروید XR خواهد بود که به‌طور مشترک توسط سامسونگ، گوگل و کوالکام توسعه داده شده است. سامسونگ می‌گوید که این پلتفرم «به شکلی طراحی شده که در فرم فکتورهای مختلفی مقیاس‌پذیر باشد و هوش مصنوعی را در مرکز تجربه‌های فراگیر و روزمره قرار می‌دهد.»

هدست Project Moohan سامسونگ

سامسونگ در بیانیه خود توضیح می‌دهد:

«Project Moohan اولین محصول مهمی است که برای پلتفرم باز و مقیاس‌پذیر اندروید XR ساخته شده و با ترکیب کاربری روزمره و تجربه‌های فراگیر، فرصت‌های جدیدی در زمینه XR همراه خواهد داشت.»

اعلامیه سامسونگ تقریباً همزمان با گزارش‌هایی مطرح شده که می‌گویند اپل در آستانه معرفی نسخه جدیدی از هدست ویژن پرو خود با چیپ سریع‌تر است. همچنین یک مدل جدید احتمالی از این دستگاه در اسناد کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) دیده شده است. اما از طرفی در گزارش‌های دیگری هم گفته شده که احتمالاً اپل تمرکز خود را از هدست‌ها به سمت یک نوع جدید محصول (مثل عینک هوشمند) معطوف کرده و کار روی نسخه سبک‌تر Vision Pro نیز متوقف شده است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی