ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

صندلی تویوتا
گجت ها

تویوتا از صندلی لوکس اداری با گرم‌کن، تهویه داخلی و تنظیم برقی رونمایی کرد

تویوتا از صندلی اداری جدیدی با نام Crown Seat رونمایی کرده که براساس صندلی جلوی خودروهای Toyota Crown ساخته شده است.

جواد تاجی
جواد تاجی منتشر شده در 7 اردیبهشت 1405  |  12:00

صندلی خودروهای مدرن‌، به‌ویژه در مدل‌های لوکس، به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که برای نشستن طولانی‌مدت راحت باشند و معمولاً امکاناتی مانند تنظیم برقی، گرم‌کن و تهویه را در اختیار سرنشین قرار می‌دهند. حالا تویوتا از صندلی اداری جدیدی با نام Crown Seat رونمایی کرده که براساس صندلی جلوی خودروهای Toyota Crown ساخته شده است.

صندلی مذکور توسط Toyota Boshoku، شرکت تولیدکننده قطعات خودرو و از زیرمجموعه‌های گروه تویوتا، معرفی شده است. طبق اعلام رسمی تویوتا، بخش‌هایی مانند پایه‌ها، مکانیزم تنظیم ارتفاع و دسته‌های این صندلی با همکاری شرکت ژاپنی Itoki Corporation طراحی شده‌اند که در حوزه تولید مبلمان و تجهیزات اداری فعالیت می‌کند.

امکانات صندلی تویوتا

صندلی Crown Seat به امکاناتی مانند گرم‌کن با 3 حالت، سیستم تهویه با فن داخلی، تنظیم برقی پشتی، تنظیم ارتفاع، قابلیت خم شدن و پشتیبانی از گودی کمر مجهز شده است. تویوتا حتی سگک کمربند ایمنی را نیز در این صندلی حفظ کرده، اما کاربری آن را تغییر داده و یک درگاه USB-C روی آن گذاشته تا کاربر بتواند از طریق باتری شارژی داخلی صندلی، دستگاه‌های خود را شارژ کند.

این صندلی اداری به‌صورت بسیار محدود و به‌عنوان بخشی از مجموعه The Crown Collection عرضه می‌شود. قیمت پایه این محصول ۴۹۵٬۰۰۰ ین ژاپن اعلام شده که معادل حدود ۳٬۱۱۹ دلار یا ۲٬۶۶۱ یورو است.

تویوتا اعلام کرده تنها ۷۰ نمونه از صندلی Crown Seat تولید و عرضه خواهد شد. پیش‌فروش این محصول از ۲۳ آوریل آغاز شده و اگر تعداد سفارش‌ها از موجودی تعیین‌شده بیشتر باشد، خریداران نهایی از طریق سیستم قرعه‌کشی انتخاب خواهند شد.

هرچند پیش از این نیز صندلی‌های اداری یا گیمینگ با الهام از خودروها یا با همکاری برندهای خودروساز عرضه شده‌اند (مانند برخی مدل‌های مرتبط با آئودی یا لامبورگینی) اما تفاوت محصول تویوتا در قابلیت‌هایی است که از آنها بهره می‌برد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • Sawmtnx

    ایده خوبی بود برای تبدیل صندلی پراید به صندلی گیمینگ

  • A_random_t7pical_Persian_dude

    این داستان
    وقتی صندلی های ماشینات اضافه میان ولی یه تیم مارکتینگ خوب داری

  • ali8889

    امکانات این صندلی از خونه و ماشین ما بیشتره -_-
    بنظرتون چندسال عقبیم ؟

  • Bvdyids

    ترمی وجود نداره که یکی از بچه های ما توی دانشگاه ب صورت عادی روی صندلی بشینه و اون صندلی نشکنه

  • Parhamjejej

    وقتی کارمندات صندلی میخان ولی اختراع یه صندلی سودش بیشتر از سفارش دادن 😅

  • Mrezaphilos

    شرط میبندم مقاومت این صندلی از تمام محصولات ایران خودرو و سایپا بیشتره

    • Parhamjejej

      ۵ ستاره ایمنی یورو انکپ رو میگیره

  • Peyghambar_Azimo_Shahrestan

    با پوزش از دیجیاتو

  • Peyghambar_Azimo_Shahrestan

    خوبه دیگه.برای نمونه توی سرما داری میری سر کار، بدنت یخ زده از سرما داری میلرزی؛ همین که رسیدی سرکار میری میشینی روش، قشنگ نتها بدنت گرم میشه، بلکه هم داشاقت گرم میشه هم بواسیرت 😂😂

  • MobinMonfared

    ما کجا شما کجا آقای تویوتا

  • ali8889

    یه ماشین بخرم یا این ؟

مطالب پیشنهادی