ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ترامپ و تراشه
استراتژی رشد

ترامپ به تولیدکنندگان تراشه در آمریکا اعتبار مالیاتی بزرگی اعطا می‌کند

براساس لایحه جدید ترامپ اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تراشه‌ساز از ۲۵ به ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۲ تیر ۱۴۰۴ | ۲۳:۵۴

در یک گام مهم برای تقویت صنعت نیمه‌رسانا آمریکا و مقابله با مسائل ناشی از محدودیت‌های صادراتی، سنای این کشور نسخه جدیدی از لایحه اقتصادی «دونالد ترامپ» را تصویب کرد. براساس این لایحه اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تراشه‌ساز از ۲۵ به ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

براساس گزارش CNBC، سنای ایالات متحده روز سه‌شنبه نسخه جدیدی از لایحه جامع اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهو آمریکا، موسوم به «لایحه بزرگ و زیبا»، را تصویب کرد که شامل مشوق مالیاتی جذاب برای صنعت نیمه‌رسانا است. طبق این مصوبه، اعتبار مالیاتی برای شرکت‌هایی که در خاک آمریکا کارخانه‌های پیشرفته تولید تراشه احداث کنند، از ۲۵ درصد فعلی (تحت قانون CHIPS) به ۳۵ درصد افزایش خواهد یافت.

البته این لایحه برای تبدیل‌شدن به قانون باید مجدداً به تصویب مجلس نمایندگان برسد. ترامپ از قانون‌گذاران خواسته است تا این فرایند را تسریع و لایحه را تا روز استقلال آمریکا در ۴ ژوئیه نهایی کنند.

افزایش اعتبار مالیاتی برای تراشه‌سازان از ۲۵ به ۳۵ درصد

این افزایش ۱۰ درصدی که حتی از پیش‌نویس‌های قبلی نیز بیشتر است، به عنوان یک «محرک ضروری» برای صنعت تراشه‌سازی آمریکا تلقی می‌شود. این صنعت اخیراً به دلیل اعمال محدودیت‌های سخت‌گیرانه برای صادرات تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی به چین، با کاهش درآمد قابل توجهی مواجه شده است.

اعتبار مالیاتی ترامپ
ترامپ و مدیرعامل TSMC | مارس ۲۰۲۵

این اعتبار مالیاتی جدید می‌تواند به شرکت‌هایی مانند اینتل، TSMC تایوان و مایکرون کمک کند تا بخشی از هزینه‌های بالای ساخت کارخانه در آمریکا را جبران و سرمایه‌گذاری‌های خود را تسریع کنند، مشروط بر اینکه پروژه‌های خود را تا قبل از مهلت تعیین شده در سال ۲۰۲۶ گسترش دهند.

این اقدام، بخشی از استراتژی گسترده‌تر دولت آمریکا برای بازگرداندن زنجیره تأمین نیمه‌رسانا‌های پیشرفته از آسیا به آمریکاست. اگرچه این لایحه، قانون CHIPS دولت بایدن (که شامل ۳۹ میلیارد دلار کمک مالی بود) را گسترش می‌دهد، اما رویکرد ترامپ تفاوت‌های کلیدی دارد. ترامپ پیش تر خواستار لغو کامل قانون CHIPS شده بود و معتقد است که اعمال تعرفه بر واردات ابزار مؤثرتری نسبت به اعطای یارانه‌های مستقیم برای تشویق تولید داخلی است.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی