ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
OpenAI جانی آیو
استراتژی رشد

عقب‌نشینی در پی دعوای حقوقی؛ OpenAI از برند io برای سخت‌افزارهای خود استفاده نمی‌کند

در پرونده‌ای که شرکت OpenAI ثبت کرده، اعلام شده است که این شرکت قصد ندارد از برند io برای سخت‌افزارهای آتی خود استفاده کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۳

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

اوپن‌ای‌آی در سند حقوقی جدیدی اعلام کرده که نام io را برای سخت‌افزارهای هوش مصنوعی خود کنار می‌گذارد و نخستین دستگاه این شرکت زودتر از فوریه ۲۰۲۷ میلادی (اسفند ۱۴۰۵) به‌دست مشتریان نمی‌رسد. این تصمیم در میانه دعوای حقوقی بر سر نقض علامت تجاری با استارتاپ صوتی iyO اتخاذ شده است.

این پرونده حقوقی سال گذشته و پس از آن شکل گرفت که OpenAI استارتاپ سخت‌افزاری «io» متعلق به «جانی آیو»، طراح مشهور پیشین اپل، را با ارزش ۶٫۵ میلیارد دلار خرید. شرکت iyO مدعی است که این نام با علامت تجاری و فناوری صوتی این استارتاپ تداخل دارد و علیه اوپن‌ای‌آی شکایت ثبت کرد.

OpenAI از خیر نشان تجاری io گذشت

به‌گزارش وایرد، «پیتر ولیندر» (Peter Welinder)، معاون و مدیرکل OpenAI، حالا در این سند توضیح داده که تیم او راهبرد نام‌گذاری محصولات را بازبینی کرده و تصمیم گرفته نام io یا IYO با نمونه‌های مشابه را برای نام‌گذاری، تبلیغ، بازاریابی یا فروش هر نوع سخت‌افزار مجهز به هوش مصنوعی استفاده نکند.

ولیندر هم‌زمان اعلام کرده که برنامه زمانی اوپن‌ای‌آی برای عرضه سخت‌افزار شفاف‌تر شده است. براساس این سند، نخستین دستگاه سخت‌افزاری OpenAI پیش از پایان فوریه ۲۰۲۷ به مشتریان تحویل داده نمی‌شود. این زمان‌بندی از اعلام قبلی شرکت فاصله دارد و نشان می‌دهد پروژه سخت‌افزار هوش مصنوعی با تأخیر روبه‌رو شده است.

اوپن‌ای‌آی پیش‌تر گفته بود قصد دارد دستگاه هوش مصنوعی خود را در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ رونمایی کند. اما ولیندر در سند تازه تأکید کرده که OpenAI هنوز بسته‌بندی یا محتوای بازاریابی برای این دستگاه آماده نکرده است.

شرکت OpenAI به درخواست رسانه‌ها برای ارائه توضیح بیشتر درباره این تغییر برنامه و تصمیم در نام‌گذاری پاسخ نداده است.

تصمیم اوپن‌ای‌آی برای کنار گذاشتن نام io، فشار حقوقی بر سر علامت تجاری را کاهش می‌دهد و مسیر حقوقی پروژه سخت‌افزار هوش مصنوعی را شفاف‌تر می‌کند. بااین‌حال، تعویق زمان عرضه تا ۲۰۲۷ نشان می‌دهد توسعه این دستگاه که احتمالاً یک ایرباد هوشمند خواهد بود، پیچیده‌تر از برآوردهای اولیه پیش رفته و بازار باید مدت بیشتری برای دیدن نخستین سخت‌افزار اختصاصی اوپن‌ای‌آی منتظر بماند.

ایمان صاحبی
ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی