ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سامسونگ
استراتژی رشد

سامسونگ با توافق لحظه آخری از اعتصاب بزرگ کارکنانش گریخت و سهامش ۶ درصد رشد کرد

ظاهراً سامسونگ و اتحادیه کارگری آن با میانجی‌گری دولت کره جنوبی به توافق اولیه‌ای دست پیدا کرده‌اند که فعلاً درحال بررسی است.

جواد تاجی
جواد تاجی منتشر شده در 31 اردیبهشت 1405  |  13:30

سهام سامسونگ الکترونیکس روز پنج‌شنبه و پس از آنکه اتحادیه کارگری این شرکت در اواخر روز چهارشنبه از تعلیق اعتصاب ۱۸ روزه خود خبر داد، بیش از ۶ درصد افزایش پیدا کرد. همچنین این موضوع نگرانی‌ها نسبت به اختلال در روند تولیدات این غول تراشه‌ساز کره‌ای را کاهش داده است.

پیش‌ازاین، به‌دلیل شکست مذاکرات، اتحادیه کارکنان سامسونگ اعلام کرده بود که اعتصاب را اجرا خواهد کرد. با‌این‌حال، گزارش‌ها می‌گویند دور جدیدی از گفتگوها با هدایت «کیم یانگ-هون»، وزیر کار و اشتغال کره جنوبی، منجر به یک توافق اولیه شده است. وزیر کار تأکید کرده که هرچند شکاف میان دو طرف «به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافته»، اما همچنان مسائل حل‌نشده‌ای وجود دارد و تا رسیدن به توافق نهایی مسیر طولانی در پیش است.

اتحادیه کارگری سامسونگ اعلام کرده است که تمام اعضا از تاریخ ۲۲ تا ۲۷ مه (۲ تا ۷ خرداد) برای تأیید این توافق اولیه، رأی‌گیری خواهند کرد.

جزئیات توافق سامسونگ با کارکنان

براساس گزارش‌ها، سامسونگ پذیرفته که خواسته‌های اتحادیه مبنی‌بر پیوند دادن پاداش‌ها به سود عملیاتی و حذف سقف پاداش را بررسی کند. همچنین قرار است بخشی از پاداش‌های ویژه از طریق سهام شرکت در یک بازه زمانی حداقل ۱۰ ساله پرداخت شود، مشروط بر اینکه بخش تراشه‌سازی به اهداف تعیین‌شده برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۵ دست پیدا کند.

اعتراض کارکنان سامسونگ

در این توافق، مقرر شده که ۴۰ درصد از کل بودجه پاداش‌ها به بخش بسیار سودآور تراشه‌سازی اختصاص پیدا کند و ۶۰ درصد باقی‌مانده به سایر واحدهای تجاری تعلق گیرد. همچنین تصمیم‌گیری جنجالی درباره نحوه تقسیم پاداش میان بخش‌های زیان‌ده سامسونگ برای یک سال به تعویق افتاده است.

رویترز در گزارش خود از این موضوع به یکی از نکات قابل‌توجه توافق جدید سامسونگ با اتحادیه کارگری اشاره کرده که احتمال پرداخت پاداش‌های بسیار بزرگ به برخی کارکنان است. به‌طوری‌که گفته می‌شود یک کارمند بخش حافظه با حقوق پایه سالانه ۸۰ میلیون وون ممکن است حدود ۶۲۶ میلیون وون (حدود ۴۱۶ هزار دلار) پاداش دریافت کند که بخش عمده آن در قالب سهام شرکت پرداخت خواهد شد.

سهم سامسونگ الکترونیکس از صادرات کره جنوبی ۲۲.۸ درصد اعلام شده و ۲۶ درصد از کل ارزش بازار سرمایه این کشور را در اختیار دارد. همچنین درآمد این شرکت حدود ۱۲.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) کره جنوبی را تشکیل می‌دهد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Mila999

    این بخش چقدر خوب و قابل تأمل...
    " در این توافق، مقرر شده که ۴۰ درصد از کل بودجه پاداش‌ها به بخش بسیار سودآور تراشه‌سازی اختصاص پیدا کند و ۶۰ درصد باقی‌مانده به سایر واحدهای تجاری تعلق گیرد "

  • MaKeToIranim

    چه باکلاس

  • Gdm

    یاد کرونا افتادم.چرا همشون ماسک دارن؟

  • reza_jj

    خدا رو شکر . چون اگه کارکنان سامسونگ اعتصاب میکردن و کار نمیکردن ، بهانه دست گوشی فروشان ایرانی میدادن و قیمت گوشی ۲ برابر این قیمت‌هایی که هست میشد .
    و اینم بگم بهانه دست خانم عیسی پور میداد 😄

  • A-Tech-Guy

    کره جنوبی همزمان با ما شروع کرد.... 😔

  • Parhamjejej

    کاش یه نظافت چی توی سامسونگ بودم چون بیشتر به درخاستم اهمیت میدن

  • Magianw

    این خبر به طرز عجیبی لبخند رو لب آدم میاره 😂

  • armin.

    ما هم اینجا بانک زمان داریم

    • sippy

      😂😂🤣🤣

مطالب پیشنهادی