ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرمایه گذاری آمریکا روی واکسن خوراکی کرونا
سلامت

دولت آمریکا 500 میلیون دلار روی واکسن خوراکی و اسپری تنفسی کووید سرمایه‌گذاری می‌کند

واکسن‌های فعلی، که از راه تزریق عضلانی وارد بدن می‌شوند، نمی‌توانند واکنش ایمنی کافی در بینی و دهان ایجاد کنند.

رضا زارع‌پور
نوشته شده توسط رضا زارع‌پور | ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰

وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا اعلام کرده است که بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار روی آزمایش‌های فاز میانی واکسن خوراکی (قرص) و واکسن اسپری تنفسی کووید ۱۹ سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

این سرمایه‌گذاری بخشی از پروژه ۵ میلیارد دلاری NextGen است. این پروژه متعلق به سازمان پژوهش و توسعه پیشرفته زیست‌پزشکی یا باردا (BARDA) است که به ترویج نسل جدیدی از واکسن‌ها و داروهای نوآورانه برای مقابله مؤثرتر و پایدارتر با کووید ۱۹ می‌پردازد.

باردا یکی از زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا است و به کمپانی‌های داروسازی کمک می‌کند تا ذخایر دارویی خود را برای مبارزه با تهدیدهای سلامت عمومی توسعه دهند.

واکسن خوراکی کووید
واکسن‌های متداول بسیار کارآمد هستند، اما در ایجاد واکنش ایمنی در دهان و بینی، که ویروس از آن‌ها وارد بدن می‌شوند، محدودیت‌هایی دارند.

این پروژه ۴۵۳ میلیون دلار به کمپانی Vaxart اهدا می‌کند تا واکسن خوراکی کووید خود را توسعه دهد و ارزیابی کند. باردا همچنین به کمپانی‌های خصوصی Castlevax و Cyanvac، به ترتیب، ۳۴ و ۴۰ میلیون دلار اهدا می‌کند تا واکسن‌های خود را که به‌صورت اسپری بینی هستند توسعه دهند.

هرکدام از این واکسن‌ها باید روی ۱۰هزار داوطلب آزمایش شوند تا کارایی و ایمنی آن‌ها در مقایسه با واکسن‌هایی که FDA تأیید کرده بررسی گردد.

وزارت سلامت آمریکا می‌گوید که واکسن‌های تأییدشده فعلی، که از راه تزریق عضلانی وارد بدن می‌شوند، بسیار مؤثر هستند. اما توانایی آن‌ها در ایجاد واکنش‌های ایمنی در نواحی مخاطی، مانند دهان، بینی و روده‌ها، محدود است؛ در حالی که ویروس SARS-CoV-2 از این نواحی وارد بدن می‌شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی