ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فارغ‌التحصیلی مردی 95 ساله
میان رشته ای

مرد بریتانیایی در سن 95 سالگی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد!

این مرد 95 ساله حالا قصد دارد ادامه تحصیل دهد؛ دریافت مدرک بعدی او احتمالاً تا سن 102 سالگی زمان می‌برد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

یک پیرمرد بریتانیایی در سن 95 سالگی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و عنوان مسن‌ترین فارغ‌التحصیل دانشگاهی را گرفته است. او حالا درحال بررسی رشته دیگری برای ادامه تحصیل است. روان‌پزشک بازنشسته، «دیوید مارجوت»، از دانشگاه کینگستون با مدرک کارشناسی ارشد در فلسفه مدرن اروپا فارغ‌التحصیل شد. او معتقد است که باید همیشه خودش را با مسائل مختلف بیازماید؛ حتی وقتی که پیر شده است.

براساس گزارش BBC، دیوید مارجوت (David Marjot) که خود روان‌‌پزشک است، پس از گذشت 72 سال از دریافت آخرین مدرک تحصیلی خود، از دانشگاه کینگستون لندن فارغ‌التحصیل شد. دکتر مارجوت اکنون در فکر گرفتن دکترای پاره‌وقت است که احتمالاً تا 102 سالگی او طول می‌کشد. او گفته است که گرفتن این مدرک کار دشواری بوده، چرا که حافظه وی قدرت سابق را ندارد.

فارغ‌التحصیلی در سن 95 سالگی

تحصیل در 95 سالگی

دکتر مارجوت به کسانی که پس از چندین دهه دوری، به فکر ورود مجدد به دانشگاه و تحصیل هستند، توصیه می‌کند: «این امر یک قمار است، اما نکته اصلی این است که اگر به آن علاقه دارید، به‌دنبالش باشید. من خوش‌شانس بودم که اساتیدی جهانی داشتم و این تجربه بسیار مثبتی بود.»

او می‌گوید:

«من فکر می‌کنم مهم است که همیشه خودتان را به چالش بکشید؛ حتی وقتی که پیر شده‌اید.»

دکتر دیوید مارجوت به همراه پسر و دامادش در مراسم فارغ‌التحصیلی شرکت کرد. او که همسرش را پس از 65 سال زندگی مشترک از دست داده بود، گفت دوره کارشناسی ارشد برای او مهم بوده است تا ذهنش را مشغول نگه دارد. پروفسور «استلا سندفورد» که به مارجوت آموزش می‌داد و استاد راهنمای پایان‌نامه او بود، گفت: «دیوید درحالی به کینگستون آمد که پیشینه شغلی درخشانی داشت؛ او دانش و تجربه زیادی را با خود به بحث‌های کلاس آورد.»

استاد او می‌گوید: «ما می‌دانیم که تنوع در کلاس، بحث‌های پربارتر و جالب‌تری را ایجاد می‌کند و نباید فراموش کنیم که این موضوع شامل تنوع نسلی نیز می‌شود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی