ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
اینترنت و شبکه

تاریخ راه‌اندازی سرویس اینترنت ماهواره‌ای آمازون اعلام شد

مدیرعامل آمازون اعلام کرد که سرویس اینترنت ماهواره‌ای Leo در چه تاریخی راه‌اندازی می‌شود تا با استارلینک رقابت کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۱

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

«اندی جسی»، مدیرعامل آمازون، می‌گوید سرویس اینترنت ماهواره‌ای این شرکت با نام Leo که پیش‌تر پروژه کویپر نام داشت، در اواسط ۲۰۲۶ راه‌اندازی می‌شود. این سرویس به رقابت با استارلینک ایلان ماسک خواهد پرداخت.

با توجه به اینکه آمازون پیش‌تر در انتهای سال ۲۰۲۵ از آغاز پیش‌نمایش تجاری سرویس Leo خبر داده بود، انتظار می‌رود که اواسط ۲۰۲۶ زمان عرضه عمومی این سرویس تجاری باشد.

برخلاف استارلینک، آمازون راکت‌های اختصاصی برای پرتاب منظم ماهواره‌ها به مدار ندارد. این یعنی سرویس Leo باید از پرتاب شرکت‌های دیگر ازجمله خود اسپیس ایکس برای فرستادن ماهواره‌ها استفاده کند.

آمازون تاکنون مجوز ارسال ۳۲۳۶ ماهواره Leo را از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) دریافت کرده، اما فقط ۲۴۱ ماهواره به مدار فرستاده است. این رقم بسیار کمتر از تعهد پرتاب ۱۶۱۸ ماهواره به مدار تا ژوئیه ۲۰۲۶ است. بد نیست بدانید که منظومه ماهواره‌های فعال استارلینک درحال‌حاضر به بیش از ۱۰ هزار ماهواره می‌رسد.

اندی جسی می‌گوید هر زمان که سرویس Leo فعال شود، از سرویس‌های موجود رقبا سریع‌تر خواهد بود و هزینه کمتری خواهد داشت. مزیت Leo یکپارچگی با AWS است تا کسب‌وکارها و دولت‌ها به‌راحتی بتوانند داده‌های خود را در شبکه جابه‌جا کنند.

اگرچه سرویس‌هایی مثل آمازون Leo خیلی دیرتر از استارلینک وارد بازار می‌شوند، اما مشتریان تشنه رقبایی جدید هستند تا این شکاف را در بازار پر کنند و بتوانند خدمات جایگزین ارائه دهند. حتی اگر این جایگزین هم متعلق به یک میلیاردر دیگر باشد و بخشی از همان مشکلات را به همراه بیاورد.

ایمان صاحبی
ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (26 مورد)
  • Need_internet_so_bad
    Need_internet_so_bad | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    یه لحظه فکر کردم گفتن کی میخوان اینترنتو واسمون وصل کنن ولی زرشک🤡

  • AWZ
    AWZ | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    امیدوارم با افزایش رقابت اینرنت ماهواره ای مثل ماهواره و رادیو فراگیر بشه که هیچ جای جهان از ایران گرفته تا هند و اروپا و آمریکا تمام مردم به اینترنت دسترسی داشته باشید که به شدت امر بدیهیه !!!!

  • east2west
    east2west | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    امیدوارم اینترنت هم مثل رادیو، ویدیو، ماهواره و ... از چنگال این مسئولین بیاد بیرون، خدا میدونه اون موقع دیگه میخواهن چی را قطع کنن

  • Youyy
    Youyy | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    یاد بگیرید شما هم یک ماهواره اینترنتی پرتاب کنید ب نام ایران دولت جان اینقدر مزاحم نباشید

    • rFuN
      rFuN | ۲۵ فروردین ۱۴۰۵

      فرستادن دیگه. دو سه تا میمونم توش گذاشتن زمان احمدی نژاد

  • Mortezatv
    Mortezatv | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    ابزار جاسوسی جدید

  • Shahin_pn
    Shahin_pn | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    مطمئنم همین فردا به عنوان جرم در ایران تصویب میشه

  • Teresa-Lisbon
    Teresa-Lisbon | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    بعضیا میگن چرا برا دستیابی به آزادی دست به دامن غریبه میشید، چون خیلی با نمکن اموجی خنده هم میذارن.... خب برای اینکه خیلی تلخ و دردناکه اونایی که تو کشور تو هستن و اسمشون رو گذاشتن مسئول اینترنت رو به روی تو ببندن! بفهمید اینو...

  • amir169
    amir169 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    رقابت باعث میشه تجهیزات پیشرفته تر ، کوچیکتر و ارزونتر بشه
    برای ایرانیا کوچیک بودن مزیت بزرگیه

    • Mehdi_jahed
      Mehdi_jahed | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

      خب الان این چه ربطی به ایران داره ؟!

  • Gintoki8282
    Gintoki8282 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    تایتل پست رو خوندیم فکر کردم خبر برقراری انترنت اومدم ولی فهمیدم اینترنت آمازونها...

  • PouryaSoltani
    PouryaSoltani | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    خیلی جالبه که این اتفاقات همزمان با خفقان اینترنت در ایران داره اتفاق میوفته ها.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی