ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جام جهانی
اینترنت و شبکه

رکوردشکنی گوگل: ۱.۷ میلیارد کاربر ویدیوهای جام جهانی را در یوتوب تماشا کردند

گوگل از افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی جمینای به یوتوب خبر داد که می‌تواند میزان بازدید، زمان تماشای تبلیغات و درآمد تولیدکنندگان محتوا را کاهش دهد.

جواد تاجی
جواد تاجی منتشر شده در 2 مرداد 1405  |  13:05

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

گوگل در گزارش مالی سه‌ماهه شرکت آلفابت، آمار جدیدی از میزان بازدیدها و برنامه‌های آینده یوتوب ارائه کرد. براساس اعلام این شرکت، ۱.۷ میلیارد کاربر در سراسر جهان ویدیوهای مرتبط با جام جهانی را در یوتوب تماشا کرده‌اند که این میزان، پربیننده‌ترین دوره جام جهانی در تاریخ این پلتفرم محسوب می‌شود. همچنین گوگل از آغاز یک کمپین جدید با تولیدکنندگان محتوای نسل Z برای تولید محتوای اختصاصی خبر داد تا مخاطبان جوان‌تر و کاربران تیک تاک را جذب کند.

برنامه‌های جدید گوگل برای اضافه کردن جمینای به یوتوب

در این نشست مالی، «ساندر پیچای»، مدیرعامل گوگل، اعلام کرد که این شرکت درحال افزودن هوش مصنوعی مکالمه‌ای جمینای به سرویس یوتوب است تا مستقیماً بتوان از آن استفاده کرد. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد سؤالات پیچیده‌ای درباره ویدیوها مطرح و توضیحات لازم را دریافت کنند و دقیقاً به لحظه مورد نظر در ویدیو منتقل شوند.

طبق گزارش گوگل، در ماه ژوئن بیش از ۱۴۰ میلیون کاربر نسخه اولیه این ویژگی با نام «از یوتوب بپرس» (Ask YouTube) را آزمایش کرده‌اند.

سرچ گوگل

ورود جمینای به یوتوب می‌تواند بر عملکرد اقتصادی این سرویس و درآمد تولیدکنندگان محتوا تأثیر بگذارد. یوتوبرها بخش مهمی از درآمد خود را از طریق تعداد بازدیدها و مدت زمان تماشای ویدیوها (شامل نمایش تبلیغات) به دست می‌آورند. اگر جمینای ویدیوها را خلاصه‌سازی کند یا کاربران را مستقیم به بخش‌های خاصی هدایت کند، زمان تماشای ویدیوها و انگیزه افراد برای تولید محتوا کاهش پیدا می‌کند. علاوه‌براین، تغییر نحوه تعامل کاربران با ویدیوها می‌تواند آمار ثبت‌شده بازدیدها و درآمدهای تبلیغاتی را افت دهد.

READ  رقابت ۲۵۰ هزار دلاری بین انسان و هوش مصنوعی در کنترل پهپاد

در جریان همین جلسه همچنین اعلام شد که هوش مصنوعی جمینای گوگل حالا نزدیک ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی