ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینترنت و شبکه

عراق مقابله با اشتراک‌های غیرقانونی استارلینک را آغاز کرد

وزیر ارتباطات عراق: این اینترنت‌ها سودی برای دولت ندارد و پولش به جیب ایلان ماسک می‌رود.

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 11 خرداد 1405  |  12:50

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

وزیر ارتباطات عراق، از آغاز برخورد با بیش از یک‌ونیم میلیون اشتراک اینترنت غیرقانونی از جمله اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشور خبر داد. دلیل اعلام شده این است که این اینترنت‌ها کیفیت پایینی دارند و سود آنها به جیب قاچاقچیان و ایلان ماسک می‌رود.

به گزارش دیجیاتو، وزارت ارتباطات عراق از یک سو در حال آماده‌سازی برای برخورد با شبکه‌های غیرقانونی ارائه اینترنت است و از سوی دیگر، طرحی برای ارائه اینترنت رایگان در اماکن مذهبی و گردشگری اجرا می‌کند.

«مصطفی سند»، وزیر ارتباطات (اتصالات) عراق، پستی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده که برخورد با بیش از ۱.۵ میلیون اشتراک غیرقانونی اینترنت از ماه آینده آغاز می‌شود.

سند نوشت: «بیش از ۱.۵ میلیون مشترک اینترنت وجود دارند که به‌صورت رسمی در دولت ثبت نشده‌اند و اشتراک‌هایشان غیرقانونی است.»

به گفته او بخشی از این خدمات از سوی شبکه‌های غیررسمی و به تعبیر او «قاچاقچیان» ارائه می‌شود و دولت از این افراد هیچ‌گونه عوارض یا مالیاتی دریافت نمی‌کند: «برخی از این اشتراک‌ها بدون اطلاع مشترکان، از سوی قاچاقچیان تجهیز می‌شود و برخی دیگر به‌صورت اشتراکی ادغام‌ یا محدود با کیفیت پایین فروخته می‌شود. بعضی‌ها هم به مشترکان اینترنت ماهواره‌ای اشتراکی (مثل استارلینک) می‌فروشند، در حالی که دلارها بی‌هیچ فایده‌ای برای دولت، به نفع ایلان ماسک به هوا می‌رود.»

سند در بخشی دیگری از اظهارات خود با لحنی تند به متخلفان و «قاچاقچیان عمده» هشدار داده و نوشته است: «از ماه آینده، فرآیند برچیدن این شبکه‌ها و معرفی آنها به دستگاه قضایی آغاز خواهد شد. این اظهارات را می‌توان آخرین هشدار پیش از آن دانست که کار به برخورد مستقیم با متخلفان برسد. ما به دلیل ملاحظات انسانی پیش از اجرای قانون، این هشدار را می‌دهیم؛ اما در برابر قاچاقچیان بزرگ، هیچ‌گونه گذشتی وجود نخواهد داشت.»

READ  ربات GPT-3 چیست و چطور آینده هوش مصنوعی را دگرگون می‌کند؟

توسعه اینترنت رایگان در اماکن زیارتی و گردشگری

مصطفی سند پیش‌تر اعلام کرده بود که از پنج‌شنبه همین هفته (۱۸ ذی‌الحجه) و هم‌زمان با عید غدیر، سرویس رایگان اینترنت در اماکن متبرکه و مذهبی برقرار می‌شود.

بر اساس این برنامه که مقدمات فنی آن از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت انجام شده، از این پس در تمامی روزهای پنج‌شنبه و جمعه، اینترنت در اماکن مذهبی نجف، کربلا، کاظمین و سامرا، اینترنت رایگان در اختیار زوار قرار می‌گیرد.

همچنین در خلال مناسبت‌های عمده مذهبی شامل عید میلاد پیامبر اسلام، عید غدیر، ایام شعبانیه و ایام میلاد و شهادت امامان شیعه و همچنین ماه‌های محرم و صفر، اینترنت رایگان فعال خواهد شد.

وزارت ارتباطات عراق اعلام کرده که برای عاشورا اربعین امسال، برنامه وسیع‌تری شامل اینترنت رایگان در بین‌الحرمین و مناطق اطراف آن، مناطق مرزی و مسیرهای اصلی مورد استفاده زایران در نظر گرفته است.

از سوی دیگر،‌ مصطفی سند اعلام کرده که دستورالعمل‌هایی برای تأمین سرویس اینترنت رایگان در مناطق تفریحی تعدادی از استان‌ها صادر شده و شرکت‌های طرف قرارداد با این وزارتخانه، اجرای آن را آغاز کرده‌اند.
مکان‌های اعلام شده در این طرح عبارتند از منطقه تفریحی ابونواس در بغداد، منطقه تفریحی کوفه در نجف،‌ منطقه تفریحی ناصریه در ذی‌قار، منطقه تفریحی حله در بابل و منطقه تفریحی دیوانیه.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (16 مورد)
  • Mandali

    د آخه مردک، تو در مقابل این 1.5 میلیون چه غلطی میتونی بکنی ؟ چرا همتون فکر میکنن میشه همه چیز رو کنترل کرد

  • Mth

    "اشتراک غیر قانونی استارلینک" دقیقا یعنی چی ؟؟؟ اگه منظورتون اشتراک کرکی هست که خب ... مگه میشه ؟ اگه منظورتون خود استارلبنکه پس چرا نوشتید اشتراک ؟ این قسمت برام گنگ میاد...

    • Wriothesley

      ولی خب اینجا منظورش خود استارلینک یا اشتراک رسمیش هست ربطی به اون چیزی که گفتم نداره صرفا توضیح "اشتراک غیر قانونی" رو گفتم

    • Wriothesley

      اشتراک غیر قانونی احتمالا نسخه ارزون تر اشتراک از روش های غیر رسمی هست. یعنی اشتراک واقعیه و رسمی، ولی روش خریدش غیر قانونیه و از یک راهی خیلی ارزون تر از نسخه اصلی میفروشن معمولا کلاهبردارها یا کسایی که روش دور زدن بلدن این کارو داخل یک سایت انجام میدن
      نصف یا کمتر پول میدی ولی اشتراک رو میگیری

  • shohar_ameh

    در برابر دولت ما حرفی برایه گفتن نمیمونه💔

  • kamranmed

    اینترنت دایرکت تو سل وقتی بیاد همه این انگل های موجود در منطقه کابوسشون شروع میشه

  • Ldel

    خیلی خوشحالم به جز نفت داریم افکارمون رو هم صادر میکنیم. زنده باد ایرانسیسم.

  • Aref23

    ستار هاشمی سکته کنان میره وزارت کار ،دنبال کار میگرده 😂😂😂

  • Peasant

    طرحِ از پیش شکست خورده.

  • Aref23

    😂😂😂همانا اینترنت ماهواره‌ای از رگ گردن به شما نزدیکتر است 😂😂😂😂

  • amir169

    جرم انگاری هم کردن؟

  • 303

    اسیاتک ورشکسته شده؟ تماس گرفتم 2020 صدای خوش امد گویی برای کاربران اسیاتک گذاشته بودن روش !

  • وحید

    فرض میکنم اینترنت عراق بلک لیسته. کسی میدونه چه سایتایی تو عراق فیلتره؟

  • CryingMaggot

    😂😂 مسئولین ایران با الگوگیری از چین صادرکننده شدن

  • realtried

    عب نداره فعلا بتازونید ولی تا چندسال آینده نسل هرچی فیلترچی و قطع‌کن و ممیزی و این داستانا برچیده میشه.

مطالب پیشنهادی