ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ژاپن
اینترنت و شبکه

ارتش ژاپن احتمالاً به‌دنبال استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است

گزارشی تازه از یک روزنامه ژاپنی مدعی است که ارتش این کشور درحال آزمایش سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰

یک منبع آگاه در دولت ژاپن به یک روزنامه محلی اعلام کرده که ارتش این کشور مشغول آزمایش سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است. توکیو ظاهراً می‌خواهد در سال آینده این فناوری را در ارتش به‌کار بگیرد.

به‌ گزارش رویترز، روزنامه Yomiuri به نقل از یک منبع آگاه گفته است که وزارت دفاع همین حالا هم به ماهواره‌های ارتباطی در مدار زمین‌ایستا دسترسی دارد، اما استفاده از شبکه استارلینک شرکت اسپیس‌ایکس دسترسی به مجموعه بزرگ‌تری از ماهواره‌ها در مدار پایینی زمین را فراهم می‌کند.

این روزنامه مدعی است که نیروهای ژاپن از ماه مارس (اسفند-فروردین ماه) درحال آزمایش شبکه استارلینک بوده‌اند. این آزمایش‌ها ظاهراً در تقریباً 10 موقعیت و عملیات تمرینی مورد استفاده قرار گرفته است.

سخنگوی وزارت دفاع ژاپن به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر رسمی در این مورد واکنشی نشان نداده.

منظومه بزرگ ماهواره‌های استارلینک به هر شرکت و کشور کمک می‌کند تا از برقرارماندن ارتباطات خود مطمئن شود. از‌همین‌رو، کشورهای مختلف در دنیا مشغول ساخت ابزارهایی به‌منظور مقابله با حمله به ماهواره‌ها یا تلاش برای ایجاد تداخل در این ابزارها هستند.

از زمان آغاز جنگ روسیه، نیروهای اوکراین از این اینترنت در صحنه نبرد استفاده کرده‌اند. ازآن‌سو، روسیه نیز سعی داشته است تا جلوی کاربرهای این شبکه را بگیرد و منشأ ارتباطات آن‌ها را پیدا کند. ایلان ماسک در ماه اکتبر سال 2022 گفته بود که نمی‌تواند تا ابد به تأمین مالی نیاز نیروهای اوکراین در میدان جنگ بپردازد.

وزارت دفاع آمریکا چندی پیش اعلام کرد که هزینه استفاده از سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را برای نیروهای درگیر در جنگ اوکراین پرداخت می‌کند. پنتاگون تأکید داشت که این شبکه به بخشی حیاتی از ارتباطات اوکراین تبدیل شده است و حفظ آن اهمیت زیادی دارد.

پیش‌تر محققان چینی هم گفته بودند که باید برای مقابله با ماهواره‌های استارلینک آماده شوند و فناوری‌های لازم را توسعه دهند تا در صورت نیاز، امکان غیرفعال‌کردن این ماهواره‌ها وجود داشته باشد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی