ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت
اینترنت و شبکه

کارمند مایکروسافت هنگام اعتراض به قراردادهای شرکت با اسرائیل دستگیر شد

در مجموع 18 نفر بازداشت شده‌اند که نام «آنا هتل»، مهندس نرم‌افزار تیم هوش مصنوعی و سرویس ابری مایکروسافت، در بین آنها دیده می‌شود.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰

سه‌شنبه این هفته، گروهی از کارمندان فعلی و سابق مایکروسافت، میدان اصلی مقر این شرکت در ردموند واشنگتن را در اعتراض به همکاری با اسرائیل اشغال کردند. حالا گزارش‌ها از دستگیری چند نفر از جمله یک کارمند مایکروسافت در این رابطه خبر می‌دهند.

به گزارش ورج، یک کارمند مایکروسافت این هفته در جریان اعتراض به قراردادهای این شرکت با اسرائیل در مقر اصلی مایکرو‌سافت در ردموند ایالت واشینگتن بازداشت شده است. این کمپین اعتراضی با عنوان «No Azure for Apartheid» اعلام کرده است که دست‌کم یکی از کارکنان فعلی مایکروسافت در میان 18 نفری است که در روز دوم اعتراض‌ها بازداشت شده‌اند.

دومین روز از اعتراض‌ها علیه مایکروسافت

معترضان روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی در محوطه اصلی مایکر‌وسافت کمپ اعتراضی خود را تحت عنوان «منطقه آزادشده» برپا کردند و روی یکی از تابلوهای مایکروسافت رنگ قرمز ریختند.

طبق گزارش شبکه Komo News، پلیس ردموند مدعی شده که برخی معترضان «یک پل عابر پیاده را مسدود کرده و تلاش داشته‌اند با استفاده از میز و صندلی‌های سرقتی یک مانع ایجاد کنند». در‌حالی‌که روز اول این اعتراض‌ها بدون درگیری پایان یافت، پلیس روز چهارشنبه 18 نفر را بازداشت و اعلام کرد که بعضی معترضان رفتار تهاجمی داشته‌اند.

در میان بازداشتی‌ها نام «آنا هتل»، مهندس نرم‌افزار تیم هوش مصنوعی و سرویس ابری مایکروسافت، نیز دیده می‌شود. به گفته «عبدو محمد»، یکی از سازمان‌دهندگان گروه اعتراضی و کارمندی که قبلاً از مایکروسافت اخراج شده، دو کارمند سابق دیگر به نام‌های «حسام نصر» و «وانیا آگراوال» نیز بازداشت شده‌اند. این گروه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرده است که بازداشت‌شدگان ترکیبی از کارکنان فعلی و سابق مایکروسافت و همچنین اعضای جامعه محلی سیاتل هستند.

گروه موسوم به «No Azure for Apartheid» طی ماه‌های اخیر به شکل‎‌های مختلفی اعتراض خود را نسبت به قراردادهای ابری مایکرو‌سافت با اسرائیل نشان داده است. پیش‌تر یک کارمند سابق این شرکت مراسم پنجاهمین سالگرد مایکروسافت را مختل کرد و «مصطفی سلیمان» مدیرعامل واحد هوش مصنوعی شرکت را «تاجر جنگ» خطاب قرار داد. در همان مراسم سه مدیر مایکرو‌سافت نیز با اعتراض یک کارمند سابق دیگر مواجه شدند.

اعتراض‌های اخیر تنها چند روز پس از انتشار گزارشی توسط گاردین انجام شده است. در این گزارش آمده بود که اسرائیل از سرویس‌های ابری مایکروسافت برای ذخیره داده‌ها و ضبط تماس‌ها استفاده می‌کند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی