ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت
اینترنت و شبکه

وب‌سایت Microsoft Graveyard راه‌اندازی شد؛ قبرستانی برای محصولات مایکروسافت

در این وب‌سایت، محصولاتی که مایکروسافت پشتیبانی از آن‌ها را متوقف کرده یا خواهد کرد، معرفی شده‌اند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

احتمالاً درباره پروژه Killed by Google شنیده باشید، وب‌سایتی که در آن می‌توانید تمام برنامه‌ها، محصولات، سرویس‌ها و سایر موارد ساخته‌شده توسط گوگل که از بین رفته‌اند را مشاهده کند. مایکروسافت، به‌عنوان یکی دیگر از غول‌های فناوری نیز محصولات زیادی دارد که دیگر پشتیبانی نمی‌شوند و اکنون، می‌توانید تمام آن‌ها را در یک وب‌سایت غیررسمی جدید به نام Microsoft Graveyard مشاهده کنید.

Microsoft Graveyard که توسط «ویکتور فرای» ساخته و اوایل این هفته راه‌اندازی شد، مجموعه‌ای منبع باز از نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای مایکروسافت را شامل می‌شود که دیگر پشتیبانی نمی‌شوند. محصولاتی مانند ویندوز فون، Zune ،Bob و سرفیس Duo در این لیست حضور دارند.

معرفی محصولاتی که توسط مایکروسافت از بین رفته‌اند

بازدیدکنندگان Microsoft Graveyard می‌توانند با کلیک روی سرویس‌های ذکرشده مایکروسافت در آن، اطلاعات بیشتری از ویکی‌پدیا یا وب‌سایت‌های دیگر دریافت کنند. علاوه‌براین، هر محصول دارای توضیحاتی است که شامل زمان قطع پشتیبانی از آن و موارد دیگر می‌شود. به‌عنوان مثال، درباره ویندوز فون در این وب‌سایت توضیح داده شده است:

«ویندوز فون که 4 سال پیش توسط مایکروسافت از بین رفت، خانواده‌ای از سیستم عامل‌های موبایل بود که پیش از توقف تولید، جانشین ویندوز موبایل و Zune شد. این پروژه 9 ساله بود.»

علاوه بر محصولاتی که تولید آن‌ها متوقف شده‌اند، Microsoft Graveyard همچنین سرویس‌هایی که به‌زودی پشتیبانی از آن‌ها متوقف می‌شود را نیز فهرست کرده است، مانند ویندوز 10، استور ایکس باکس 360، ویژوال استودیو برای مک و موارد دیگر.

Microsoft Graveyard یک پروژه منبع باز است و همه کاربران می‌توانند موارد جدیدی را به آن اضافه کنند، اشتباهات املایی ثبت‌شده در آن را اصلاح کنند و کارهایی دیگری در آن انجام دهند. این پروژه همچنین دارای یک حساب تردز است که از طریق آن می‌تواند تغییرات فهرست را ردیابی کنید و با توسعه‌دهندگان درباره مایکروسافت و محصولات آن صحبت کنید.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Amirfaraz
    Amirfaraz | ۸ بهمن ۱۴۰۲

    این مورد هم برای گوگل هم ماکروسافت باید باعث افتخار باشه. شکست های پی در پی نشون دهنده اینه که این شرکتا در لبه تکنولوژی حرکت میکنن و سعی میکنن جدیدترین نوآوری هارو به مردم ارائه بدن.
    نه مثل بعضی از شرکتا که از ترس کم نشدن سودشون وایمیستن تا باقی آزمون و خطا کنن و بعد از ۱۰ سال و با ضرب و زور و دادگاه مسیرشونو عوض کنن 🙄🙄

مطالب پیشنهادی