ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایک لینچ
اینترنت و شبکه

مایک لینچ، «بیل گیتس بریتانیایی» در حادثه یک قایق تفریحی غرق شد

مرگ این کارآفرین حوزه نرم‌افزار تنها چند هفته پس از تبرئه وی از اتهام کلاهبرداری رخ می‌دهد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۰:۰۰

«مایک لینچ»، غول 59 ساله حوزه نرم‌افزار که از او به‌عنوان «بیل گیتس» بریتانیایی یاد می‌شود در حادثه غرق‌شدن یک قایق تفریحی درگذشت. لینچ در این قایق مشغول جشن تبرئه‌شدن خود در یک پرونده کلاهبرداری بود.

براساس گزارش Wired، لینچ به‌همراه دختر نوجوانش «هانا»، «جاناتان بلومر»، رئیس بین‌المللی مورگان استنلی، «کریس مورویلو»، وکیل او و دو مسافر دیگر، هنگام غرق‌شدن این قایق مفقود شدند. پس از جستجوی سه‌روزه، گارد ساحلی ایتالیا تایید کرد که لینچ در این حادثه جان خود را از دست داده است. درحالی که درباره دختر لینچ چیزی اعلام نشده، اما اجساد سایر مسافران شناسایی شده است.

طبق گزارش‌ها این قایق تفریحی که با عنوان Bayesian از آن یاد می‌شود، با نوعی گردباد دریایی موسوم به «پیچند دریایی» مواجه شده که پس از واژگون‌کردن دکل قایق باعث غرق‌شدن آن شده است.

خلاصه‌ای از زندگی مایک لینچ

لینچ سال 1965 در ایرلند به دنیا آمد اما در شهرستان «اسکس» انگلیس بزرگ شد. او در دانشگاه کمبریج در رشته علوم طبیعی تحصیل کرد و بعدها دکترای محاسبات ریاضی را گرفت و درنهایت یک محقق شد.

در دهه 1980، او شرکت Lynett Systems را تأسیس کرد که محصولات صوتی را در اختیار صنعت موسیقی قرار می‌داد. در سال 1991 نیز شرکت Cambridge Neurodynamics توسط لینچ تاسیس شد که در زمینه تشخیص با اثر انگشت تخصص داشت. در سال 2012 هم او شرکت سرمایه‌گذاری Invoke Capital را تأسیس کرد.

اما مهم‌ترین شرکت تاسیس‌شده توسط لینچ احتمالاً Autonomy است. یک شرکت نرم‌افزاری که در سال 1996 شروع به کار کرد و به یکی از موفق‌ترین شرکت‌های بریتانیا آن زمان در زمینه صادرات فناوری تبدیل شد. در سال 2011 لینچ این شرکت را در معامله‌ای به ارزش 11.7 میلیارد دلار به HP فروخت اما شرایط این معامله خیلی زود پس از تکمیل وخیم شد و لینچ به کلاهبرداری متهم شد.

در‌عرض‌ یک سال بعد، HP ارزش واقعی این معامله را به 8.8 میلیارد دلار کاهش داد و مدعی شد که «تعریف نادرست آشکاری» در معامله اولیه وجود داشته است. در سال 2019، وزارت دادگستری ایالات متحده لینچ را براساس این ادعاها به 17 جرم از جمله کلاهبرداری و توطئه متهم کرد. درنهایت، پس از سال‌ها مشکلات قضایی، لینچ توسط هیئت منصفه دادگاه از تمام اتهامات خود تبرئه شد و از 20 سال زندان گریخت.

در سال 2006، لینچ به‌خاطر کمک‌هایش به شرکت‌های بریتانیایی، نشان OBE را دریافت کرد و در سال 2011 مشاور دولت بریتانیا در امور علم و فناوری شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی