ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کوالکام
اینترنت و شبکه

کوالکام از دو تراشه مودم جدید برای ارتباطات ماهواره‌ای رونمایی کرد

کوالکام از دو تراشه مودم جدید پرده برداشته است که می‌توانند ارتباطات ماهواره‌ای را برای محصولات اینترنت اشیا و صنعتی فراهم کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

کوالکام اخیراً از دو تراشه مودم جدید رونمایی کرده است که 212S و 9205S نام دارند. این تراشه‌ها برای تأمین نیاز بازار اینترنت اشیا (IoT) و ارتباطات ماهواره‌ای ساخته شده‌اند که انتظار می‌رود در دهه آینده رشد بسیار بزرگی را تجربه کنند.

به‌ گزارش گیزموچاینا، مودم‌های جدید کوالکام با ارائه قابلیت‌های ارتباط هیبریدی و مصرف بسیار پایین انرژی شبیه به دیگر مودم‌های معمولی این شرکت نیستند. این محصولات از استاندارد 3GPP Release 17 تبعیت می‌کنند تا برای ارتباط با ماهواره‌های مدار زمین‌همگام (GSO) ایده‌آل باشند. این مودم‌ها همچنین از جی‌پی‌اس پشتیبانی می‌کنند.

مشخصات دو مودم ماهواره‌ای جدید کوالکام

کوالکام مودم 9205S را که همین حالا در بازار وجود دارد، به‌عنوان تراشه‌ای برای ایجاد ارتباط میان دستگاه‌های IoT و شبکه‌های سلولی و ماهواره‌ای معرفی کرده است. این قابلیت به این تراشه اجازه می‌دهد که از طریق سیستم ماهواره‌ای GNSS امکان موقعیت‌یابی دقیق داشته باشد. درنتیجه این تراشه می‌تواند در صنایع مختلفی ازجمله ردیابی کانتینرهای باربری، رصد تجهیزات کشاورزی و دام‌ها و مدیریت ناوگان هوایی و هواپیماهای باربری کاربرد داشته باشد.

از سوی دیگر، مودم 212S که در دنباله سال عرضه خواهد شد، برای کاربردهای مسافت دور و مصارفی با موقعیت ثابت طراحی شده است. کوالکام می‌گوید این تراشه در استفاده از باتری بهترین عملکرد را دارد تا بیشترین شارژدهی را فراهم کند. به‌علاوه، 212S می‌تواند کارهایی مثل گردآوری داده‌های دورسنجی از مخازن آب و سوخت و رصد دیگر تجهیزات زیرساختی را انجام دهد. از این مودم می‌توان برای نظارت بر شبکه‌های برق، تشخیص زودهنگام آتش‌سوزی و غیره استفاده کرد.

هر دو تراشه جدید کوالکام از پلتفرم Aware استفاده می‌کنند که خدمات ردیابی آنی و مدیریت دستگاه‌ها در مناطق دورافتاده را ارائه می‌کند. این پلتفرم با همکاری شرکت Skylo، ارائه‌دهنده خدمات شبکه‌های ماهواره‌ای (NTN)، وعده یکپارچگی مناسب با این تراشه‌ها را داده است تا بتواند عملکرد و قدرت آن‌ها را افزایش دهد.

کوالکام چند وقتی است که تمرکز خود را روی محصولات ماهواره‌ای گذاشته. مدتی پیش نیز از یک سرویس پیام‌رسان دوطرفه ماهواره‌ای به نام اسنپدراگون Satellite رونمایی کرده بود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی