ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آمریکا استارلینک
اینترنت و شبکه

آمریکا کشورها را در مذاکرات تجاری به پذیرش استارلینک ترغیب می‌کند

دولت آمریکا با استفاده از مذاکرات تجاری، به‌دنبال گسترش جهانی استارلینک است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰

براساس گزارشی از واشنگتن پست، دولت آمریکا در مذاکرات تجاری و تعرفه‌ای خود با کشورهای دیگر، امکان پذیرش خدمات اینترنت ماهواره‌ای شرکت استارلینک متعلق به «ایلان ماسک» را در این کشورها بررسی می‌کند. در این گزارش، گفته شده هفته‌های گذشته، چندین کشور مانند هند، سومالی، لسوتو، جمهوری دموکراتیک کنگو، بنگلادش، پاکستان و ویتنام مجوز استفاده از این سرویس را صادر کرده‌اند.

واشنگتن پست در گزارش خود به پیام‌های داخلی اشاره کرده کهنشان می‌دهند سفارتخانه‌های آمریکا و وزارت خارجه این کشور، کشورهای مختلف را به پذیرش خدمات اینترنت ماهواره‌ای ایالات متحده، ازجمله استارلینک، ترغیب کرده‌اند.واشنگتن پست در گزارش خود به پیام‌های داخلی اشاره کرده که نشان می‌دهند سفارتخانه‌های آمریکا و وزارت خارجه این کشور کشورهای مختلف را به پذیرش خدمات اینترنت ماهواره‌ای ایالات متحده، ازجمله استارلینک، ترغیب کرده‌اند.

بااینکه این پیام‌ها هیچ تضمینی برای کاهش تعرفه‌ها در ازای پذیرش استارلینک نمی‌دهند، نشان می‌دهند وزیر امور خارجه آمریکا، «مارکو روبیو»، به مقامات دستور داده مجوزهای قانونی برای تأسیس سرویس این شرکت در کشورهای مختلف را بررسی کنند.

هند جدیدترین مشتری سرویس استارلینک

منابع مختلف به واشنگتن پست گفته‌اند مقامات دولت هند با درک این نکته که پذیرش استارلینک ممکن است به تحکیم توافق‌های تجاری با دولت آمریکا کمک کند، به‌‎‌سرعت در تلاش برای دریافت مجوزهای قانونی آن بوده‌اند. در هفته گذشته، هند مجوز استارلینک را صادر کرده و شرکت ایلان ماسک گام دیگری به راه‌اندازی خدمات خود در این کشور نزدیک‌تر شد.

«کوش دسای»، سخنگوی کاخ سفید، در پاسخ به این گزارش به واشنگتن پست گفته است:

«در مذاکرات تجاری دولت ترامپ با دیگر کشورها فقط مواردی بررسی می‌شوند که برای مردم آمریکا بهترین هستند که شامل موفقیت شرکت‌های آمریکایی در داخل و خارج از کشور می‌شود.»

وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه خود اعلام کرده:

«هر آمریکایی وطن‌پرست باید بخواهد موفقیت شرکتی آمریکایی را در صحنه جهانی ببیند، به‌ویژه در مقابل رقبا و شرکت‌های چینی که به نحوی تحت‌تأثیر قرار دارند.»

در همین حال، چندین سناتور دموکرات از رئیس‌جمهور «دونالد ترامپ» خواسته‌اند گزارش‌هایی را که به استفاده ایلان ماسک از موقعیت دولتی خود برای پیشبرد کسب‌وکارهای شخصی‌اش در خارج از کشور اشاره دارند، بررسی کند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی