ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

جزئیات اعطای وام ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی

این طرح بدون سود و ضامن و با اقساط ۴ ماهه است

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 12 فروردین 1405  |  10:16

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

بنا به اعلام سازمان تامین اجتماعی، تمامی مستمری‌بگیرانی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، مشمول دریافت وام ۲۰ میلیون تومانی خواهند بود.

به گزارش سازمان تامین اجتماعی،‌ متقاضیان می‌توانند بدون محدودیت زمانی و ظرفیتی، متناسب با نیاز خود تا سقف ۲۰ میلیون تومان از این اعتبار استفاده کنند. الزامی به استفاده از کل سقف اعتبار وجود ندارد و اقساط بر اساس میزان خرید قطعی ثبت خواهد شد.

شرایط بازپرداخت و تسهیلات

بازپرداخت این اعتبار در قالب ۴ قسط ماهانه پیش‌بینی شده است که نخستین قسط آن در همان ماه خرید از حقوق بازنشسته کسر می‌شود.

در این طرح به ارائه چک، سفته یا ضامن نیازی نیست. همچنین کامل سود و کارمزد بانکی به طور کامل حذف شده است.

نحوه خرید و ثبت‌نام

مشمولان می‌توانند از این اعتبار برای خرید حضوری و غیرحضوری از شبکه گسترده‌ای شامل بیش از ۵ هزار فروشگاه زنجیره‌ای و مراکز عرضه کالاهای مصرفی در سراسر کشور استفاده کنند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمایی تکمیلی و ثبت درخواست تسهیلات می‌توانند به پلتفرم «وایب» متعلق به بانک رفاه کارگران مراجعه کنند.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Satou

    خوبه با ۲۰ میلیون میشه یه گوشی اقتصادی گرفت البته تا زمانی که بهت پولو بدن

مطالب پیشنهادی