ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آسیاتک مالک لایزر شد
فناوری ایران

با ارزش‌گذاری 143 میلیارد تومانی؛ آسیاتک مالک یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های مخابراتی شد

لایزر یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه ارتباطات است که در ادامه با آن بیشتر آشنا می‌شویم.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۹

آسیاتک با هدف توسعه کسب‌وکار و گسترش سهم بازار خود، شرکت لایزر را با ارزش‌گذاری حدود 143 میلیارد تومانی خرید. این معامله براساس گزارش کارشناس رسمی دادگستری انجام شده و آسیاتک مالکیت 100 درصد سهام شرکت لایزر را در اختیار گرفته است.

در نامه مدیرعامل آسیاتک به سازمان بورس آمده است که صد در صد سهام شرکت لایزر با توجه به گزارش کارشناس رسمی دادگستری به ارزش حدود 144 میلیارد تومان خریداری شده است. با این حال گزارش رسمی دادگستری محدود به ارزیابی دارایی‌های مشهود و نامشهود انفورماتیکی شرکت لایزر است که در مجموع 142 میلیارد و 919 میلیون تومان ارزش‌گذاری شده‌اند.

لایزر که فعالیت در حوزه تکنولوژی را از سال 1349 آغاز کرده، یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت ارتباطات ایران محسوب می‌شود. طبق گزارش دادگستری، این شرکت در 9 ماه نخست سال 1403 درآمدی معادل 102 میلیارد تومان داشت و سال 1402، درآمد سالانه آن حدود 113 میلیارد و 694 میلیون تومان بود.

جزئیات درآمد شرکت لایزر طی 4 سال گذشته

بخش عمده درآمد لایزر از ارائه خدمات دیتاسنتر و پهنای باند تأمین می‌شود. این شرکت باوجود سهم اندک در بازار ADSL، در حوزه خدمات سازمانی و شبکه‌های اختصاصی وضعیت بهتری دارد و خدماتی مانند VPN و MPLS ارائه می‌دهد. همچنین لایزر در بخش دیتاسنتر نیز فعالیت می‌کند، هرچند در این حوزه نیز به‌عنوان رقیبی کوچک در کنار شرکت‌های بزرگ‌تر حضور دارد.

این شرکت سال 1380 بخش مخابرات و شبکه خود را تأسیس کرد و در نقش پیمانکار نصب و راه‌اندازی سایت‌های BTS پروژه موبایل شرکت همراه اول در استان‌های تهران و خراسان فعالیت داشت. سال 1382 موفق به دریافت مجوز PAP از سازمان تنظیم مقررات شد و سال 1385 سرویس WIMAX را به سبد محصولات خود افزود و نهایتاً مهر 1395 پروانه FCP گرفت.

یادآور می‌شود دی‌ماه امسال، همراه اول سهامدار اصلی آسیاتک را خرید.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی